NK Striptekenen

Voor de jongeren tot 17 jaar is het weer mogelijk om mee te doen aan de landelijke wedstrijd Nationaal Kampioenschap Striptekenen editie 2022.

Daarvoor moet je het volgende doen:

Maak een strip van minimaal 1 en maximaal 3 pagina’s (A4). Dat mag in zwart-wit, maar ingekleurde strips zien er meestal mooier uit. Het maakt niet uit of je werkt met kleurpotloden, stiften, verf of ecoline. Je strip mag leuk, spannend, gek, romantisch, griezelig en alles wat we hier vergeten zijn. Het is jouw strip dus maak hem zoals jij dat wilt!

Er wordt niet alleen naar de tekeningen gekeken wordt. Een goed verhaal is minstens zo belangrijk. De strip moet wel helemaal zelf door jou bedacht en getekend zijn.

Stuur je strip voor 30 juni 2022 naar:
NK Striptekenen
Vuurdoornlaan 3
4902 SE Oosterhout

Je mag je tekening natuurlijk ook digitaliseren en mailen naar: info@nkstriptekenen.nl
Vergeet niet je naam, adres en geboortedatum erbij te vermelden!

Te laat ingestuurde strips of deelnemers die op 15 oktober 2022 niet aan de leeftijdsnormen voldoen, kunnen helaas niet meedoen.

Alle ingestuurde strips dienen vrij voor publicatie te zijn. Dit betekent dat we ze vrij mogen publiceren in tijdschriften/kranten/websites etc. Ook kunnen we helaas geen strips terugsturen.

De jury bepaalt uiteindelijk wie zich de kampioenen van 2022 mogen noemen! Behalve de titel zijn er mooie prijzen te winnen! En zit je in de finale, dan heb je sowieso een tof stripboekenpakket te pakken!

Op de poster hieronder staat alles nog eens beschreven. Doe mee meer info op https://www.nkstriptekenen.nl/

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content