Nog 3 Demo’s

Ik heb ze maar even opgespaard. Sinds ik hier op mijn website verslagen plaatst van demonstraties is deze site door de zoekmachine’s gestraft door mij ver naar achteren te plaatsen. Ik schrijf en maak ook liever video’s van de 1 aprilviering, festivals, molendagen enzovoort. Die zijn er allemaal niet meer en of die ooit terugkomen is maar zeer de vraag. Het is dus pure noodzaak om hier tegen in verzet te komen. Of zoals de Koning op 4 mei zei:‘Niet normaal maken, wat niet normaal is.’ De overige woorden zijn denk ik wel bij iedereen bekend. Het gaat om onze vrijheid en democratie. Wie dat niet wil kan maar beter alvast mandarijn gaan leren.

Nieuwe Kerk Delft

Foto’s en video’s van de 3 Demo’s

Kijk en luister naar de foto’s en video’s van de demonstraties. Die zijn duidelijk genoeg. Meer info is te vinden op de website van Viruswaarheid.

Delft 21 juli 2020

https://youtu.be/hFwVzU2rCuA

Demonstratie Amersfoort 25 juli 2020 in de regen

Demonstratie Den Haag Malieveld 1 Augustus 2020

Voor uitleg over deze demo zie de vorige post.

Demo op het Museumplein in Amsterdam op 2 augustus 2020

Nog meer demonstraties?

Ja er komen er nog meer. Zaterdagmiddag 15 augustus opnieuw op het Malieveld in Den Haag. Niet georganiseerd door Viruswaarheid, maar door een andere groep. Een dag later is het eindelijk de beurt aan onze zuiderburen. De Belgen gaan mensfisiteren in Brussel. Op 25 augustus is er weer een megagrootte demonstratie in Berlijn. Zie de websites voor de juiste data en plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl Nederlands
X

Hallo!

Leuk dat u mijn website bezoekt! Welcome to my site!

Contact Form - Contact formulier

or reach me via these social channels - Of via Facebook/Twitter

Contact
Scroll naar top
Skip to content