Nog 3 Demo’s

Ik heb ze maar even opgespaard. Sinds ik hier op mijn website verslagen plaatst van demonstraties is deze site door de zoekmachine’s gestraft door mij ver naar achteren te plaatsen. Ik schrijf en maak ook liever video’s van de 1 aprilviering, festivals, molendagen enzovoort. Die zijn er allemaal niet meer en of die ooit terugkomen is maar zeer de vraag. Het is dus pure noodzaak om hier tegen in verzet te komen. Of zoals de Koning op 4 mei zei:‘Niet normaal maken, wat niet normaal is.’ De overige woorden zijn denk ik wel bij iedereen bekend. Het gaat om onze vrijheid en democratie. Wie dat niet wil kan maar beter alvast mandarijn gaan leren.

Nieuwe Kerk Delft

Foto’s en video’s van de 3 Demo’s

Kijk en luister naar de foto’s en video’s van de demonstraties. Die zijn duidelijk genoeg. Meer info is te vinden op de website van Viruswaarheid.

Delft 21 juli 2020

De video is, hoe kan het ook anders, door YouTube verwijderd. Slechts een kleine groep demonstreerde bij de Grote kerk maar de angst is bij de MS nogal groot.

Demonstratie Amersfoort 25 juli 2020 in de regen

Demonstratie Den Haag Malieveld 1 Augustus 2020

De Dag van de Democratie werd ’s middags van 2 tot 4 uur op zaterdag 1 augustus 2020 gehouden op het Malieveld in Den Haag.
00:00 Opbouw en aankomst eerste demonstranten. Sprekers;
01:04 Willem Engel
25:22 Eldor van Feggelen
25:54 Frank Ruesink
28:35 Renate Tillema
36:44 Jeroen Pols
43:10 Pierre Capel
52:39 Mordechai Krispijn
58:20 Jesse van de Velde
1:02:00 Freek van der Vorst
1:03:38 Afsluiting

Met excuses voor de beeldkwaliteit. Deze kwamen in hoofdzaak van livestreams van smartphones en ondanks bewerkingen niet beter te krijgen.

Demo op het Museumplein in Amsterdam op 2 augustus 2020

Nog meer demonstraties?

Ja er komen er nog meer. Zaterdagmiddag 15 augustus opnieuw op het Malieveld in Den Haag. Niet georganiseerd door Viruswaarheid, maar door een andere groep. Een dag later is het eindelijk de beurt aan onze zuiderburen. De Belgen gaan mensfisiteren in Brussel. Op 25 augustus is er weer een megagrootte demonstratie in Berlijn. Zie de websites voor de juiste data en plaatsen.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content