Deel Je Hart

Viruswaarheid houd zaterdag vanaf 17:00 uur een manifestatie op het Malieveld in Den haag. Hier volgt het bericht wat op Facebook is geplaatst:

Zaterdag 24 oktober 2020 gaan we samen, samen met jou, een geweldig menselijk hart voor de vrijheid vormen op het Malieveld van Den Haag!
Ons hart gaat deze avond onder andere uit naar alle eerste kamerleden en Koning Willem Alexander.
De spoedwet is inmiddels door de tweede kamer en ligt nu ter keuring bij de eerste kamer. Daarna is Koning Willem Alexander de laatste in de rij die deze wet moet tekenen.
Naar wie gaat jouw hart uit?
Gaat jouw hart uit naar alle horeca ondernemers waarvan zo’n 40% failliet gaat de komende maanden?
Gaat jouw hart uit naar alle kinderen in derde wereld landen die zo enorm getroffen worden door het tekort aan voedseltransporten?
Gaat jouw hart uit naar alle politie agenten die eigenlijk tegen de maatregelen zijn maar zich niet durven uitspreken omdat ze aan het einde van de maand hun hypotheek moeten betalen?
Of gaat jouw hart uit naar de ouderen waarvan wederom hun vrijheid wordt afgepakt zonder dat ze ook maar iets wordt gevraagd.
Alle sprekers die zaterdag het woord voeren zullen met je delen naar wie hun hart uitgaat.


Datum: Zaterdag 24 oktober 2020 – Locatie: Malieveld Den Haag
Het programma
• 17.00 uur word je verwacht op het Malieveld
• 17.30 uur speeches + muziek
• 18.00 uur vormen van het menselijk hart
• 19.00 uur lichten aan
• 19.30 uur speeches + muziek
• 20.00 uur afsluiting
Wij horen graag van jou naar wie jouw hart uitgaat. Schrijf dit op jouw favoriete online platform of film jezelf en deel het met ons met de #hartvoorvrijheid en #mijnhartgaatuitnaar.

Meer informatie op https://viruswaarheid.nl/

Miranda van Driel schrijft:

Waarom die stilte….?

De Spoedwet komt eraan…..De Spoedwet, dé meest ingrijpende wetswijziging in de laatste 75 jaar. De Spoedwet die zó ingrijpend gaat worden op ons dagelijks leven.De Spoedwet die de basis vormt om de meest verregaande, vrijheidsbeperkende middelen in te zetten.Volgende week wordt in de Eerste Kamer de omstreden Spoedwet behandeld. Hij is met vele aanpassingen en amendementen door de Tweede Kamer heen. Het is nu aan de Eerste Kamer die vele vragen heeft gesteld en in een spagaat zit.99% van de Nederlandse bevolking weet niets van de Spoedwet af. 99% van de Nederlandse bevolking weet niet wat er boven ons hoofd hangt. 99% van de Nederlandse bevolking weet niets over de duistere periode die wij nu ingaan.

Waarom worden wij, als burgers, hierover niet goed voorgelicht?

Waarom is het zo stil vanuit Den Haag en hoor je hier niets over tijdens de persconferenties?

Waarom wordt hier niet een speciale televisieavond voor georganiseerd?

Waarom wordt er niet een speciale editie van de krant over de Spoedwet uitgebracht?

Waarom is deze wet zó gehuld in stilte en duister? We staan aan de vooravond van een duistere periode.

Net omdat het winter wordt. Niet omdat de klok een uur teruggaat.

Maar omdat de Spoedwet van onze democratie een dictatuur maakt.

Een dictatuur waarbij de minister het voor het zeggen heeft. Een dictatuur waarbij de minister zelf invulling mag geven aan ‘veilige afstand’ of ‘groepsvorming’. Een dictatuur waardoor je voor een overtreding van afstands-, hygiëne- of samenscholingsmaatregelen torenhoge boetes of zelfs gevangenisstraffen opgelegd kunt krijgen. We gaan een duistere periode in.Een duistere periode met een complete lockdown. Hiervoor is de Spoedwet nodig, zonder is het grondwettelijk niet te regelen.Deze complete lockdown zal alleen maar slachtoffers kennen.Zoals nu de maatregelen ook verborgen slachtoffers kosten. Maar dit keer zullen het niet langer alleen maar verborgen slachtoffers zijn. Morgenavond gaan wij met zijn allen ons licht brengen. Op het Malieveld in Den Haag. Wij gaan een menselijk hart voor de vrijheid van licht vormen. Wij gaan ons hart laten spreken. Mijn hart gaat uit naar alle verborgen slachtoffers. Mijn hart gaat uit naar de ouderen waarvan weer hun vrijheid wordt afgepakt zonder dat ze iets gevraagd wordt. Mijn hart gaat uit naar de kinderen die opgroeien in angst. Mijn hart gaat uit naar de mensen die de zorg niet krijgen die ze nodig hebben. Mijn hart gaat uit naar de ondernemers die hun bedrijf zien kapotgaan door de maatregelen. Mijn hart gaat uit naar de mensen die hun baan gaan kwijtraken. Mijn hart gaat uit naar de mensen die elkaar kwijtraken. Mijn hart gaat uit naar iedereen die zich eenzaam voelt. Mijn hart gaat uit naar iedereen die ziet dat de maatregelen onmenselijk zijn, maar ze uitvoeren uit angst voor financiële consequenties. Mijn hart gaat uit naar iedereen die geraakt gaat worden door de Spoedwet. Mijn hart gaat uit naar iedereen die dit niet heeft zien aankomen. Mijn hart gaat uit naar iedereen die morgenavond samen met mij het licht gaat laten schijnen. Ik zal mijn licht altijd laten schijnen. Ik zal mijn licht niet dimmen. En als jij er last van hebt, zet jij dan maar een zonnebril op….[Dit is mijn mening, en niet meer dan dat]Wanneer: Zaterdag 24 oktober 2020 17 tot 20 uur. Waar: Malieveld Den Haag (de Heart of Light is het idee van Jenny van Feggelen-Gallagher)#hartvoorvrijheid#mijnhartgaatuitnaar

P.S. hier vind je de vragen van de Eerste Kamer over de Spoedwet: https://www.eerstekamer.nl/…/j9vvk…/vld4bhgkf4yl/f=y.pdf

❤️

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content