De Paardenmarkt met Kermis in Heenvliet Geopend

Paardenmarkt Heenvliet

De 333e editie van de Paardenmarkt met Kermis in Heenvliet werd vrijdag 7 juni 2019 door de ‘nieuwe’ burgemeester van Nissewaard geopend.

Opening Paardenmarkt 2019

Samen met de jeugd telde hij af. Bij nul gingen de hekken bij het Tolhuis open, waarna hij samen met de kinderen en Simon Beukelman (voorzitter van de stichting Paardenmarkt Heenvliet) naar de Kermis renden. Aan de zijkant speelde de musici van de “Kleine Trompetter Wilhelmina”.

Attracties

Naast de vele vertrouwde attracties waren er ook enkele nieuwe te beleven. Zo te oordelen, alleen geschikt voor personen met een sterke maag!
De Paardenmarkt duurt tot en met 2e Pinksterdag. Op zaterdag 8 juni (tevens mijn verjaardag) had de organisatie te kampen met tegenslag. De storm die over het land raasde zorgde ervoor dat vele attracties niet door konden gaan.

Op 2e Pinksterdag maandag 10 juni komen vroeg in de ochtend de paarden en pony’s aan. Dan is er de ‘echte’ paardenhandel. Op deze dag vind ook de Jaarmarkt plaats. Naar schatting zulle er dan tussen de 50.000 en 80.000 mensen de Paardenmarkt bezoeken.

Peter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo!

Leuk dat u mijn website bezoekt!Welcome to my site!

Contact Form - Contact formulier

or reach me via these social channels - Of via Facebook/Twitter

Contact
Scroll naar top Skip to content