FastTyping

PC

PC  – Software, Freeware, Tips, Maintenance, etc.

Deegrol/>Computer” width=”374″ height=”384″></figure></blockquote><hr class=

PC Sofware

Onmisbare GRATIS software voor uw pc zijn onder andere:

OpenOffice

Waarom zou ik Apache OpenOffice gebruiken?

Waarom Apache OpenOffice

Apache OpenOffice is een toonaangevend opensource kantoorpakket voor tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen, databases en meer. Het is beschikbaar in vele talen en werkt op alle gewone computers. Het slaat alle gegevens op in een internationaal open bestandsformaat en kan bestanden van andere veelvoorkomende softwarepakketten lezen en schrijven. Het kan volledig kosteloos gedownload worden en mag voor elk doel gebruikt worden.

  • Geweldige softwareApache OpenOffice is het resultaat van meer dan twintig jaar software-ontwikkeling. Vanaf de start ontwikkeld als één softwarepakket, waardoor het veel meer één geheel is in vergelijking tot andere producten. Een volledig open ontwikkelproces zodat iedereen problemen kan rapporteren, nieuwe mogelijkheden kan aanvragen, of de software kan verbeteren. Het resultaat: Apache OpenOffice doet alles wat u met uw kantoorsoftware wil doen, op de wijze waarop u dat zou willen.
  • GebruiksvriendelijkApache OpenOffice is eenvoudig te leren, en direct te gebruiken door mensen die nu al werken met een ander kantoorpakket. Onze wereldwijde taalgemeenschap zorgt ervoor dat OpenOffice zeer waarschijnlijk ook beschikbaar is en ondersteund wordt in uw eigen taal. En als u al bestanden heeft van een ander kantoorpakket – dan zal OpenOffice deze hoogstwaarschijnlijk probleemloos inlezen.
  • en het is kosteloosHet mooiste van alles is dat Apache OpenOffice gedownload en gebruikt kan worden zonder licentiekosten. Apache OpenOffice valt onder de Apache 2.0 Licentie. U kunt het daardoor voor elk doel gebruiken – thuis, zakelijk, onderwijs, overheid. U mag het installeren op zoveel computers als u wil. U mag kopieën maken en weggeven aan familie, vrienden, studenten, medewerkers – iedereen die je wilt.
  • KLIK hier voor de downloadpagina!


  ZIP

De meest files worden bij elkaar in een map tot een bestand samengevoegd en gecomprimeerd. Dit spaart ruimte en tijd bij het downloaden.

Er zijn diverse methoden om dit te bereiken, maar het meest de ZIP-methode  wordt wereldwijd het meest gebruikt. Er bestaan vele betaalde versies. Er zijn ook gratis, zogenaamde freeware, programma’s. De meest bekende is 7ZIP. Er bestaan 2 versies voor Windows. Een 32bit en een 64bit. De meest recente computers zijn tegenwoordig 64bit. Kijk op uw Configuratiescherm\Systeem en beveiliging\Systeem van uw computer, over welk type u beschikt.

Klik hier voor de download!


Bewaren


 

Naam – Name
Email Adres/Address
E mail
Scroll naar boven
Skip to content