Viruswaarheid Weekoverzicht en Oproep

Weekoverzicht

Elke week nemen Willem Engel en Jeroen Pols de nieuwsberichten van de afgelopen week door. Zij geven hier hun visie en commentaar op en doen dat via ZOOM. Deze wordt door middel van Facebook en YouTube verspreid. De aflevering van 29 januari 2021 was alleen via Facebook te zien. De opname hiervan heb ik dit keer niet op YouTube geplaatst wegens steeds steeds de steeds meer toenemende censuur door YT op de inhoud van de video’s. Het staat nu op BitChute. daar is de volledige uitzending van bijna anderhalve uur te zien. En ook hieronder natuurlijk.

Willem Engel en Jeroen Pols nemen de week door!

Uitgelichte onderwerpen:-Anale testen voor Corona -Enkele uitspraken van leden van het regime-Psychologische oorlog – Uitstel verkiezingen in theorie mogelijk – Farmer Defense Force dreigt politiek en media met aangiften wegens laste – Uitspraak Sigrid Kaag over rellende jongeren – De band tussen Soros en Kaag-Klaus Schwab en de vierde industriële revolutie-Bilderberg meeting -Great Reset. Crisis wordt gebruikt om een nieuwe vorm van economie te creëren -Zonder corona crisis was de Jonge allang weggewees t- Overlijdens na vaccinatie -Derde golf in Israël erger na de vaccinatie-Vonnis verplichte PCR-test voor terugreizende Nederlanders – Joodse vrouw die geen gedwongen medische behandeling wil, dus ook geen verplichte PCR-test – Rellen op de demonstratie die door undercover agenten gestart zijn. Halsema noemt dit complottheorieën, terwijl er urenlange video’s zijn die het bewijzen – Man van 70 die een flinke hoofdwond geslagen kreeg, krijgt hiervan zelf de schuld, omdat hij aanwezig was op het museumplein. Hij zou slaande en schoppende bewegingen naar de ME gemaakt hebben, maar daar is geen bewijs voor. Op het moment dat hij op zijn hoofd geslagen werd, deed hij zijn best om weg te komen van het plein-Rutte en de Jonge gesommeerd om rectificatie van uitspraken en de waarheid te gaan vertellen. Bijvoorbeeld, vaccin is gentherapie en geen vaccin Oproepen: – Meld je massaal aan bij de stembureaus om mee te helpen om verkiezingsfraude te voorkomen.- Extra veel demonstreren de volgende tijd. Bedrijven gewoon open doen. Wob-verzoeken indienen. Brieven versturen naar huisartsen, ziekenhuizen en transportmaatschappijen. Als er geen informed consent wordt overlegd, zijn zij allemaal verantwoordelijk.

Deel hem met je vrienden!

Agenda:

Deze worden niet door viruswaarheid georganiseerd-6 Februari 14:00-17:00 Parking Mc Donald Geusselt Maastricht (gele hesjes)Veel kijkplezier! https://www.facebook.com/113266477112887/videos/781986942676400/❤️Sharing is Caring❤️

𝗩𝗶𝗿𝘂𝘀𝘄𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗧𝗶𝗽𝘀

 1. Abonneer je op de 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀𝗯𝗿𝗶𝗲𝗳:
  https://viruswaarheid.nl/nieuwsbrief/
 2. Volg ons op 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗴𝗿𝗮𝗺:
  https://t.me/viruswaanzin
 3. Volg ons op 𝗟𝗶𝗻𝗸𝗲𝗱𝗜𝗡:
  https://www.linkedin.com/company/viruswaarheid
 4. Volg ons op 𝗬𝗼𝘂𝗧𝘂𝗯𝗲:
  https://www.youtube.com/Viruswaarheid-Liefde
 5. Volg ons op 𝗕𝗶𝘁𝗰𝗵𝘂𝘁𝗲:
  https://www.bitchute.com/channel/DUjeufbqkEVU/
 6. Volg ons op 𝗟𝗯𝗿𝘆:
  https://lbry.tv/@Viruswaarheid:7
 7. Volg ons op 𝗕𝗿𝗮𝗻𝗱𝗡𝗲𝘄𝗧𝘂𝗯𝗲:
  https://brandnewtube.com/@Viruswaarheid
  𝘓𝘪𝘦𝘧𝘥𝘦 & 𝘌𝘦𝘯𝘩𝘦𝘪𝘥 ❤️

𝐕𝐈𝐑𝐔𝐒𝐖𝐀𝐀𝐑𝐇𝐄𝐈𝐃 𝐑𝐎𝐄𝐏𝐓 𝐑𝐄𝐋𝐒𝐂𝐇𝐎𝐏𝐏𝐄𝐑𝐒 𝐎𝐏 𝐓𝐎𝐓 𝐆𝐄𝐖𝐄𝐋𝐃𝐋𝐎𝐎𝐒 𝐕𝐄𝐑𝐙𝐄𝐓
DEN HAAG (28 januari 2021)

Willem Engel en Jeroen Pols van Viruswaanzin hebben vandaag op een persconferentie voor het Gerechtshof in Den Haag opgeroepen tot geweldloos verzet. De actievoerders laten weten dat zij niets met de recente rellen te maken hebben.
Engel: “Er is onder de bevolking veel weerstand tegen de avondklok. Steeds meer mensen vinden dat de overheid veel te ver gaat en dat het beleid niet deugt. De overheid probeert deze tegenstand te breken door verdeeldheid te zaaien. Rellen spelen deze agenda in de kaart. Alleen samen staan we sterk.”
𝐏𝐥𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧
Volgens Engel maakt geweld veel meer kapot dan de relschoppers beseffen. “Met het slopen en plunderen van andermans eigendommen maak je geen vrienden. Maar wij hebben de steun van het publiek wel nodig. Dus ga geen auto’s in de fik steken, fietsen slopen, ruiten ingooien of winkels lopen plunderen. Ik begrijp dat mensen balen van de avondklok en boos worden. Maar rellen mag niet het antwoord zijn. Je blijft van andermans spullen af. Doe je dat toch, dan verspeel je de moral high ground.”
Hoe moet het dan wel?

Jeroen Pols

Jurist Pols is voorstander van geweldloos verzet zoals dat in het verleden met succes is toegepast door grote leiders als Ghandi en Martin Luther King. “Ga de straat op na 21 uur, maar gedraag je correct. De politie is niet onze vijand. Ook zij zijn slachtoffer van dit beleid. De meeste agenten kozen dit vak omdat zij de samenleving willen dienen. Zij kozen niet voor dit beroep om medeburgers te tiranniseren. Onze beleidsmakers brengen hen in een onmogelijke positie waarin zij de sympathie van de bevolking verliezen. Dit doet de goedwillende politieman of vrouw ongetwijfeld veel pijn.”
𝐀𝐯𝐨𝐧𝐝𝐤𝐥𝐨𝐤
Pols vervolgt: “Politiemensen zijn net als u ook burgers. Zij hebben gezinnen en kinderen. Ook zij maken zich zorgen over de afbraak van onze rechten. Vaak weten zij niet hoe hiermee om te gaan. U kunt de politie wijzen op de eed die zij afgelegd hebben. Zij kunnen begrijpen dat deze maatregelen ongrondwettelijk zijn. In dat soort gevallen mogen zij de opdracht weigeren. Indien zij instructies opvolgen om deze onrechtmatige regels te handhaven, dan voeren zij een onbevoegd gegeven bevel uit. Op dat moment zijn zij zelf aansprakelijk voor de gevolgen en maken zij zich mogelijk strafbaar.”
Volgens Pols kunnen mensen na 21 uur rustig naar buiten om te demonstreren tegen de avondklok. Of zij dat doen door een stukje te wandelen, te fietsen of autorijden mogen zij helemaal zelf bepalen. Wanneer u wordt aangehouden kunt u zeggen dat u aan het protesteren bent tegen de avondklok.
Zeg gewoon: “Ik maak gebruik van mijn recht om te betogen zoals dat in de Grondwet in artikel 9 is vastgelegd. Ik weet dat er een noodverordening die stelt dat ik niet naar buiten mag. Er is echter geen sprake van een uitzonderingssituatie die het inperken van mijn grondwettelijke vrijheden rechtvaardigt. Daarom zal ik een boete voor laten komen. Ik vertrouw erop dat de rechter mij gelijk zal geven.”
❤️ Sharing is Caring


Weergaven: 61

2 gedachten over “Persbericht en Weekoverzicht”

 1. Beste mensen,
  Klopt het dat het filmpje van het besproken weekoverzicht
  Niet werkt…..? Is er nog een plek waar ik het kan zien?.
  Met vriendelijke groet..
  Gonda

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content