Politiegeweld in Hellevoetsluis

Brief van David Kuipers

Hieronder de brief die David Kuipers schreef nadat hij op 4 april in Hellevoetsluis door romeo’s samen met zijn moeder een ME bus werd ingetrokken voor de ogen van zijn kinderen die hierdoor alleen werden achtergelaten met de hond.

———————-Mijn brief aan een stel lafaards in een blauw busje en een hypocriet zwijn die hen schijnbaar aanstuurt en steunt. Jullie wouden mij breken, dit is niet gelukt. Jullie gijzelden mijn moeder en mij voor de ogen van mijn kinderen. Jullie hebben mij geraakt, dat zeker, maar mij breken kunnen jullie niet. Ik heb wat tranen gelaten, dat wel. Tranen voor mijn moeder en mij kinderen. Maar ook zij zijn sterk en zullen hier boven op komen. Eenmaal in het blauwe busje begonnen jullie pas echt met mij uitdagen. Maar ook daar liet ik dit niet toe. Het zegt al genoeg dat jullie mij met zo’n groep moesten komen gijzelen. Waar zijn jullie bang voor? Jullie zijn geen echte mannen. Daarom noem ik jullie lafaards. Pas in het busje zeiden jullie nu heb je geen verzet meer he!? Terwijl ik mijn kinderen op de achtergrond hoorde schreeuwen. Terwijl jullie mijn moeder mishandelden. Zelfs toen stond ik boven jullie en gaf jullie niet de kans om mij ook te mishandelen.Ik kies mijn strijd bewust. In plaats daar van ging ik het gesprek met die gene die achter mij zat. Terwijl ik op mijn knieën zat met tai ribs om mijn polsen en mijn gezicht in het zitvlak geduwd met een knie in mijn nek. Ik probeerde mijn moeder te kalmeren en jullie niet de kans te geven haar verder te mishandelen. Ik vroeg de gene die achter mij zat en mij fouilleerde of je zelf kinderen hebt, hier durfde je geen antwoord op te geven. Ik vroeg je of je geen eigen mening had. Hier antwoordde je op dat jouw mening ondergeschikt is aan die van jou baas. Nodigde jou uit om een x naar Vlissingen te komen om een eerlijk potje te sparren. Maar ook hier durfde jij niet op in te gaan. Een echte man staat voor zijn mening. Een echte man verteld of hij kinderen heeft. Een echte man gaat een uitdaging/uitnodiging aan, of geeft toe dat hij niet durft. Een echte man erkent zijn fouten en bied zijn excuses aan. Ik ben een echte man, ik denk dat jij dit niet bent. Je maten ook niet…. Ben jij dit wel dan ga je in op mijn uitnodiging of geef je toe dat jij en jou lafaard vriendjes fout zaten? Bieden jullie je excuses aan aan mij moeder, mijn kids, en mij. Of kom je naar Vlissingen? Stuur mij dan een PB en neem vooral jou moeder en jou kinderen mee. Dan zal een echte man hen laten zien hoe je een vrouw en kinderen hoort te verwelkomen, en zal ik daarna ook jou nog wat lesjes leren. In het blauwe busje zei ik jullie ook: geef een man macht dat zul je zijn ware aard zien. Ik besef me dat ik fout zat. Jullie zijn geen echte mannen en hebben geen macht. Het zwijn dat jullie lafaards schijnbaar aanstuurt is ook geen man maar heeft een stuk meer macht dan jullie. De macht om bijvoorbeeld pedofielen aan te pakken. Dit doet hij niet en dit zegt veel over hem. Vandaar dat ik hem een zwijn noem. Zoals ik in mijn video al zei: ik wil gerechtigheid voor mijn fam en mijzelf. Ik laat het hier niet bij al kost mij alles wat ik heb. Deze gerechtigheid bied ik jullie het liefst zelf hier in Vlissingen. Maar ik weet dat karma een bitch is, en ze komt op verschillende manieren. Aan een ieder die hiervoor mijn video gedeeld heeft. Ik dank jullie hier voor. Ook voor de vele lieve PB’s. Dit deed me goed. Deel deze brief AUB nog 10x zoveel. Ik wil dat deze brief terecht komt bij degene voor wie ik het schreef!! Groetjes David!!💪❤️✌

Overgenomen bericht van Facebook

Afgelopen zondag 4 april 2021 toen wij op persoonlijke titel paaseieren aan het zoeken waren in Hellevoetsluis is er echt iets verschrikkelijks gebeurt.
Ook David was deze middag aanwezig met zijn moeder van 60 jaar, 2 kinderen en hun hond. De sfeer was gezellig en zijn kids deelden ook wat paaseieren uit die ze hadden meegenomen.
De groep ging lopen richting het politiebureau vanuit de Vesting. David vond dat al wat spannend met zijn kinderen erbij en sloot achteraan aan. Op de Kanaalweg Oostzijde werd de groep van voor en achter ingesloten. David probeerde er tussenuit te komen omdat hij niet met zijn kinderen tussen demonstranten en ME wilde staan en dat lukte.
Toen hij met zijn kinderen, moeder en hond naar de auto een stuk verderop liep, kwam er een blauwe ME-bus met romeo’s aanrijden. Romeo’s zijn undercover politieagenten in burgerkleding die bekend staan om hun agressieve manier van werken.
Ze renden uit de bus, pakten David en zijn moeder vast en sleurden hen de bus in. De kinderen begonnen te gillen en werden in shocktoestand achtergelaten.
David verteld hierover in de video.


Hij en zijn moeder zijn na een paar uur zonder verhoor en zonder aanklacht weer vrijgelaten. Zijn moeder bont en blauw.
Nu weet ik wat het met een volwassene doet als je voor het eerst een romeo-actie meemaakt van dichtbij.
Dan kun je je voorstellen wat het doet met deze kinderen….
Je loopt daar met je vader en oma en ineens worden zij door gemaskerde mannen opgepakt en weggevoerd en jullie staan daar alleen met de hond.
Gelukkig komen er wijkbewoners naar je toe om te helpen maar ook dat zijn wildvreemde mensen. Daarna wordt je door de politie met een lieve vrouw, die daar woont, meegenomen naar het politiebureau tot iemand je op komt halen.
Deze praktijken gebeuren regelmatig tegen demonstranten maar in het bijzijn van kinderen is dit nog extra schandalig…..
Ik hoop dat er voor David, zijn moeder Ilona en de kinderen gerechtigheid komt, al weet ik niet of je dit trauma bij ze kan wegnemen.
Deel deze video zoveel mogelijk want dit moet gezien worden.
Wat deze AE, arrestatie eenheid, deed, kan echt niet…..
Dit zie je misschien in films of in bepaalde landen maar dit hoort niet normaal te zijn in Nederland.

Reacties gaarne naar: https://www.facebook.com/friends/?profile_id=100003975644683

2 reacties op “Politie Geweld in Hellevoetsluis”

  1. Jan Willem Kooijmans

    Zeg nu gewoon dat het jullie te doen was om dit soort publiciteit en helemaal niets met paaseieeren zoeken te maken had. Zodra ik dat lees ( paaseieren zoeken) haak ik af. Ik wordt daar door jullie ok voor de gek gehouden. Zeg gewoon wat je bedoeling is. !!!!!!!!!!!!!!!

    Overigens is volgens mij elk nieuws zo gekleurd als het maar zijn kan. Ongeacht uit welke hoek ( kijk maar naar je zelf) Als je daar je maar van bewust bent als kijker. Ook bij de Nos/ RTL enz gebeurt dat maar nergens op grote schaal en volgens mij ook niet bewust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo!

Leuk dat u mijn website bezoekt!Welcome to my site!

Contact Form - Contact formulier

or reach me via these social channels - Of via Facebook/Twitter

Contact
Scroll naar top Skip to content