Protestdemonstratie 2 mei

Protest

Demonstratie

De eerdere protesten tegen de vele ontslagen in het Spijkenisse Medisch Centrum  op 19 januari en de sluiting van de Huisartsenpost (HAP)  in februari krijgen een vervolg.

2 mei

Op zaterdag 2 mei gaat vanaf 11.30 op het Malieveld in Den Haag de landelijke protestdemonstratie van start. Dit burgerprotest is een initiatief van Willem Heijdacker, die ook de eerdere demonstratie voor zorgbehoud in het SMC heeft georganiseerd.

STOP de Afbraak van de Zorg – demonstratie oproep!

Zorg

Ondanks de voorjaarsvakantie hoopt hij op veel deelnemers. Niet alleen de bewoners van deze regio, maar heel het land zucht onder de afbraak van de zorgverlening. Zorgverzekeraars blijven geld oppotten en laten regionale ziekenhuizen verdwijnen en de werknemers worden, vaak zonder ontslagvergoeding, ontslagen.

StopBord_hand

 Info

 

Tijd om de politici en de regering hierop 2 mei aan te spreken dat het anders moet en kan. Meer informatie over de demonstratie, vervoer e.d. is te lezen op de speciale facebook-pagina:Burgerprotestmanifestatie malieveld Den Haag 2 mei 2015

Verslag van de demonstratie volgt……….

Helaas valt er niet veel te vertellen…….

Wegens een zeer matige opkomst is na 45 minuten de demonstratie beëindigd. Misschien hebben de meeste het nog te goed. Kan ook zijn dat het tijdstip, herdenkingsfeesten, voorjaarsvakantie e.d. ongelukkig gekozen is.

Desondanks gaan de petities gewoon door……

 

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content