Laatste bericht op 22 juni 2022

Geen Vervolging De Jonge

Hierbij een korte update na de beslissing vanuit het OM om niet tot vervolging van Hugo de Jonge over te gaan.

Ik heb de afgelopen week honderden e-mails ontvangen. En zoals eerder gezegd, ik lees ze allemaal maar heb helaas geen tijd om ze allemaal te beantwoorden. Dank voor het begrip.

De afgelopen week hebben we met de advocaat overlegd en we onderzoeken op dit moment de volgende vier opties:

De aangifte indienen in de vorm van een petitie

Gezien het OM heeft besloten om niet tot vervolging over te gaan kunnen wij de aangifte mogelijk in een petitie omzetten en deze aanbieden aan de Tweede Kamer. Met meer dan 40.000 handtekeningen moet het dan worden behandeld in de Kamer. Daarmee geven wij nogmaals een belangrijk signaal af.

Artikel 12 procedure starten

Als het OM weigert om een zaak voor de rechter te laten komen (zoals nu het geval is) dan staat het een ieder vrij om een artikel 12 procedure te starten. Je dient dan een klacht in bij het gerechtshof en verzoekt alsnog om vervolging. Het gerechtshof registreert de klacht en stuurt dit door naar de advocaat-generaal. Die neemt contact op met de Officier van Justitie en brengt weer verslag uit aan het gerechtshof. Daarna besluit een beklagkamer of er alsnog tot vervolging moet worden overgegaan.

Een nieuwe aangifte starten

Nu er veel nieuwe feiten aan het licht zijn gekomen via de WOB documenten kan er ook een geheel nieuwe aangifte worden gemaakt. Dit is natuurlijk erg veel werk en daarbij beginnen we weer van voor af aan. Maar het is zeker een optie.

Een nieuwe actie starten

Natuurlijk kunnen wij ook denken aan diverse acties zoals het zoveel mogelijk indienen van individuele aangiftes om daarmee het OM onder druk te zetten. Dit zou bijvoorbeeld kunnen indien er een hele nieuwe aangifte wordt opgesteld.
Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden maar dit zijn de belangrijkste vier die nog worden onderzocht. Wij houden je natuurlijk op de hoogte.
Veel mensen zien het niet meer zitten

De afgelopen dagen kreeg ik ook veel reacties waarbij mensen aangeven de stijd niet meer te zien zitten en ik begrijp het.

We zitten niet in een sprint. Dit is een marathon.

En ja, het is een ongelijke strijd. Maar laten we niet vergeten dat alles valt en staat met de ontwakening / bewustwording van de massa. Zodra er voldoende mensen zeggen ’tot hier en niet verder’ dan stopt het.

En we hebben dit inmiddels gezien. Toen voor de zomer de winkeliers besloten dat ze, ondanks de maatregelen, open zouden gaan, begonnen de burgemeesters te piepen dat het niet te handhaven valt en alle maatregelen werden, van de ene op de andere dag, opgeheven.

Dàt is de kracht van de massa.

Persoonlijk geloof ik dat het een kwestie van tijd is voordat steeds meer mensen hun eigen streep in het zand trekken en volledig in hun eigen kracht gaan staan.

Waarschijnlijk doe jij dit laatste al maar heel veel andere (nog) niet.

Of jij het opgeeft of niet, ik kan jou niet vertellen wat je moet doen. Ik kan je alleen vertellen welke keuzes ik maak en dat is dat ik door zal gaan. Opgeven is geen optie.

Mocht jij er ook zo over denken, blijf dan op de hoogte want zoals gezegd: Dit is een marathon!
Hieronder wat opties om, naast deze nieuwsbrief, op de hoogte te blijven van mooie initiatieven.


Army of Love
Vanuit onze organisatie Army of Love brengen wij initiatieven in kaart op het gebied van Economie, Voedsel, Communities, Bewustwording, Onderwijs, Gezondheidszorg, Autonomie, Internet, Energievoorziening en Buitenland.

Als je HIER klikt ben je meteen aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kan je eenvoudig weer afmelden.

Telegram
Via mijn Telegram kanaal hou ik je zoveel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Facebook
En ja, natuurlijk vind ik ook dat we Facebook moeten verlaten. Toch kunnen wij de wapens van de tegenstander ook tegen ze gebruiken door elkaar te blijven informeren en steeds meer over te stappen naar alternatieve platformen.
Je kan mij HIER volgen.
Met vriendelijke groet,Mordechaï Krispijn
Aangifte Hugo de Jonge

Na 5 maanden deed de Officier van Justitie eindelijk een uitspraak.

Mordechaï Krispijn gaf in een video zijn reactie. Samen met de advocaten gaan ze op maandag 20 juni 2022 de vervolgstappen bepalen.

Mordechai geeft reactie op beslissing Openbaar Ministerie

Dit zegt het OM

Je kan hier zien wat het OM erover heeft gedeeld.
https://www.om.nl/actueel/nieuws/2022/06/16/om-geeft-geen-vervolg-aan-aangifte-tegen-minister-hugo-de-jonge

Plotseling pakt nu ook het AD het nu wel op.
https://www.ad.nl/politiek/om-zet-massa-aangifte-tegen-de-jonge-niet-door-geen-strafbare-feiten~af02a1c2/

Enkele Reacties

Dit is dus weer zo’n typisch geval van machtsmisbruik, en vriendjes politiek… billen likkers en corruptie van de bovenste plank… niks meer niks minder
Walgelijk en wanneer wordt je nou wel serieus genomen met een aangifte hier in Nederland? De enige keren wanneer een aangifte serieus genomen wordt is wanneer het hier gaat om een persoon waar men daar ook de pik op hebben en die gene contra is en uit van wat de desinformatie en fabel vertellers hem hebben wijs gemaakt…

Ik wordt met de dag bozer en bozer, krijg met de dag meer en meer afkeer naar dit land met hun regels en wetten…
Een land waar ik vroeger trots op was… dat land is al heel lang nergens meer te bekennen!!

Justitie in Nederland = corrupt tot op het bot

Dit is gewoon klasse justitie.

Die Hoofdofficier van Justitie is een bliksemafleider. Erg corrupt dat zo’n lach pop ertussen zit. Dit overwint wel, aanhouder wint want we hebben gewoon een ijzersterke zaak… voor hen is het uitstel van executie en houdt vooral stand in het proces die HOvJ is maar een product richting je hoofddoel. Zo snel mogelijk buiten spel zetten met je advocaten.

Deze uitspraak was te verwachten. Maar als ik morgen openbaar zou zeggen ik heb nog een appeltje te schillen met Hugo en ik weet waar hij woont, loop ik dus de kans dat ik gelijk door de politie wordt opgehaald en wordt beschuldigd van een dreigement.

Bedankt voor uw inzet Mordechai. Hier een tip omdat ze weer alles aan hun laars lappen. Ga hiermee naar het Europees Gerechtshof in Straatsburg. Dit geval is Schending van de mensheid en ons lichaam. Daarnaast zitten alle drie Regering partijen VVD, CDA en D66 door stemfraude aan de macht. Ik was getuige tijdens werkzaamheden. Heb ook getuigenverklaring. Er zijn meerdere aangiften bij Kiesraad en Politie. Er moet een weg zijn, anders Internationaal de grens over. Vinden ze heel erg.

We kunnen hem altijd nog vervolgen wegens massamoord.
Door tegenhouden early treatment zoals HCQ, Ivermectin en veel meer zoals Vit-D. En door uitvoeren en pushen van levensgevaarlijke experimenten, en door de gevolgen ervan te negeren.
Vermoedelijk om zoveel mogelijk winst te maken voor de vaccine bedrijven en voor het vernietigen van de maatschappij voor de great reset.
Ter documentatie is hier een wetenschappelijke analyse van de gevolgen van de experimentele injecties:

https://saidit.net/s/VaccineSkepticism/comments/8f7w/how_the_covid_experimental_vaccines_cause_damage/

Bedankt Mordechai voor jullie inzet. Het zijn gewoon criminelen waar we aan overgeleverd zijn. Ik heb het zelf meegemaakt bij de rechtszaak van Arie Paap. Ongelofelijk wat die rechter en de officier van justitie allemaal uithaalden. Arie die volkomen onschuldig bijna dood geslagen werd door politie te paard in opdracht van Grapperhaus werd slechtgemaakt tot op het bot. Alle bewijzen ter verdediging van Arie werden achtergehouden door de criminele rechter. Het is werk van de duivel. Maak het ze zo moeilijk mogelijk. God houdt van jullie en ik ook , vriendelijke groet Johan van Spijker 🙏❤️

Mordechaï Ik hoop dat je dit leest !!! Pas op voor de valkuil ! Dat de aangifte gereduceerd is tot één persoon, met mede ondersteuning, doet de argumenten terug verwijzen naar die persoon. Ik bedoel hiermee de wijze waarop in de zaak tegen de gezondheidsraad, de argumenten van de (als ik het goed heb) vereniging tegen vaccinaties, niet ontvankelijk waren, omdat niet alle leden partij waren. Met andere woorden, alle genoemde bezwaren moeten dus op de persoon slaan welke de aangifte gedaan heeft. Ik denk dat alle argumenten welke aangedragen worden, en specifiek terugslaan op individuen, als niet ontvankelijk in een rechtszaak meetellen. Ben er van overtuigd dat het een valkuil is ( al dan niet vooropgezet. Te ondervangen door alle aangevers partij te laten zijn.

Weergaven: 0

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content