Interview David Icke en de Rioolratten van FvD

Heel veel misinformatie

Heel veel kritiek van de ´gevestigde orde´ zal ik maar zeggen, maar is er nog iemand die gewoon luistert zonder bevooroordeeld te zijn? Volgens mij niet. De standpunten zijn al ingenomen en vragen aan de tegenpartij worden of niet gesteld of zodanig verdraait dat het eigen vooringenomen standpunt gehandhaafd blijft.

David Icke

De Nederlandse regering heeft David Icke verboden om voet te zetten in het Schengengebied voor de periode van 3 jaar. Dit om te verhinderen dat David Icke op de eerste zondag van november naar Amsterdam komt om daar te spreken op een demonstratie tegen oorlog. Hij zou volgens hen en media een ontkenner van de holocaust zijn en beweren dat we door reptielen worden geregeerd. – voor verdere berichtgeving zie de staatsmedia – Reden voor Mordechaï Krispijn om met David in gesprek te gaan. Hij deed dit via een livestream van Zoom. De opname hiervan is hieronder te zien. Het gesprek is volledig in het Engels en helaas niet vertaald en ondertiteld.

Conclusies van dit gesprek;

  1. Niemand van de Main Stream Media heeft David ook maar iets gevraagd, noch hebben ze contact met hem gezocht.
  2. David erkent de Holocaust.
  3. David erkent ook dat Joden en meer groepen zijn vermoord door de Nazi’s.

7 jaar geleden

David Icke

David Icke in 2015, dus 7 jaar geleden, sprak al over het plan van Amerika om een oorlog met Rusland te beginnen met behulp van Oekraïne. Zie o.a. Bitchute en Rumble voor meer video´s.

Rioolratten Ontmaskerd

Gideon van Meijeren maakte een eerste video over misinformatie in de journalistiek. In rap tempo wisten politici inclusief de premier van Nederland dit te veroordelen. BNN/VARA haastte zich om een auteursrechtenclaim bij YouTube in te dienen zodat deze video met meer dan 312.500 views niet meer te zien is.

Update

Inmiddels is de claim opgeheven (kon zelf geen beeld ven BNN/VARA ontdekken, wel van SBS) en is de video weer te zien. De orginele YouTube versie staat hier weer. Een ook de reactie van Gideon over het hele ´circus´.

Mijn conclusie: “Heel veel storm in een glas water. Voortaan maar interviews afnemen met de´ Dikke Van Dale´ onder de arm.” U mag er anders over denken, maar ik vind het er wel belangrijkere zaken zijn dan dit.

OFFICIËLE REACTIE: Van Meijeren over ophef rondom rioolratten-video | FVD
Weergaven: 44
Scroll naar boven
Skip to content