Roofvogelshow

RoofVogelSPIJ2016_21

Eerste Roofvogelshow

De eerste Roofvogelshow op de Markt in Spijkenisse. De gemeente Nissewaard  organiseerde deze in samenwerking met de SKS Alles Kids! , de Bibliotheek Spijkenisse Actief Nissewaard  en het Milieu Huis de activiteiten van het eerste Zomerplein op de Markt bij de Boekenberg.

Spelen

Kinderen verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen, konden daar allerlei spelletjes doen, Ook boogschieten en een bal wegschieten met een katapult was mogelijk. Voor de kleinsten waren er zandbekken en natuurlijk kon er geknipt en geplakt worden en een roofvogelplaat kleuren. Verder natuurlijk voetballen, stoepkrijttekeningen maken en er was een twisterachtige dobbelspel.

Roofvogelshow

Hoogtepunt van deze middag was de roofvogelshow. Ruben van Maaren gaf twee maal een demonstratie. Op een leuke en informatieve manier liet hij de kinderen (en begeleiders) op de Kerkring, voor de Dorpskerk, kennismaken met een deel van zijn 90 roofvogels. Hilarisch en spectaculair was het als de dieren vlak over de hoofden scheerden of dwars door de menigte heenliepen.

Zomerplein

Een onvergetelijke start van de zomervakantie. Er zijn nog twee Zomerpleinen gepland. Op 3 augustus is er een in winkelcentrum Waterland en op 17 augustus is er een Zomerplein aan de Frans Halsstraat in Spijkenisse-Noord.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Scroll naar top
Skip to content