Mars voor Vrijheid 2

Precies een week na de ‘spontane’ mars in Rotterdam werd er op zaterdag 24 april 2021 weer een Vrijheidsmars gehouden. Dit keer aangekondigd en goedgekeurd door de gemeente. Volgens de politie, die de wandeling begeleide, waren er tussen de 1800 en 2000 personen die in de tocht meeliepen. Dus weer iets meer dan de enkele honderden waar de MSM het over heeft.

De Manier?

Lopend door de straten is een beter manier om de boodschap over te brengen dan op een veld. Omstanders worden dan bereikt. Als omstanders applaudisseren, zwaaien en je bedanken, als automobilisten toeteren, horecaondernemers muziek draaien ter aanmoediging, dan bereik je je doel Ook deze zaterdag sloten er weer mensen aan…

Video

Er waren verschillende livestreams op Facebook en YouTube. Zelf was ik er, wegens gezondheidsredenen, niet bij. Hieronder de video van Potkaars die onder de naam Another Voice te vinden is. Het oorspronkelijke kanaal is door YouTube verwijderd om de inmiddels wel bekende redenen.

Ukes for Freedom, demonstratie Rotterdam – Vaccinatie, "ge(e)n ethisch experiment"

Bij De Kuip

Bericht van Facebook

Niels, onze kanjer van Verbinding voor Vrijheid – Hellevoetsluis, is vandaag voor de Kuip gaan staan als eenmansprotest tegen de testsamenleving bij de wedstrijd Feyenoord-Vitesse.
Ruim 50 jaar gaat hij, als Feyenoorder in hart en nieren, alle wedstrijden af. Maar dit keer niet, want hij wil zich natuurlijk niet laten testen.
Dus stond hij daar met de teksten:
“Waar ligt jóuw grens?” en “Met testen houd je de leugen in stand”, tussen 6500 test-idioten.
Eerst had hij ruim een uur voor het Maasgebouw gestaan om zijn standpunt aan het bestuur duidelijk te maken.
Natuurlijk begon de standaard riedel daar ook, ID controle enz.
Maar hij ‘mocht’ blijven staan.
Daarna is hij naar het voorplein gegaan waar sommige die-hard fans ver voor de ingang die über-veilige-bekpamper al hadden opgezet op hun stip stonden.
Hij kwam kennissen tegen die net zo lang gaan als hem.
Ze noemden hem een virusontkenner en hadden natuurlijk diverse kennissen die aan het virus waren overleden……
Hij ging het gesprek met ze aan terwijl hij voor wappie werd uitgemaakt en even leek het uit de hand te lopen toen er ook nog een stel bezopen-test-idioten zich mee gingen bemoeien.
Niels, wij vinden jou een kanjer om daar in je uppie tussen 6500
test-idioten te gaan staan, uit liefde voor het voetbal en je club.
Misschien zijn ze niet allemaal te redden maar misschien heb je toch nog wat zaadjes geplant vandaag. 💪❤️
Mooie #eenmansactie voor #vrijheid, trots op Niels!

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content