ShoppingrunSR-01

Shoppingrun

Shoppingrun (Start SHOPPING Run) werd voor de eerste keer op zaterdagmiddag 18 april 2015 in het Spijkenisse winkelcentrumgehouden. Bijna 70 dames hadden zich hiervoor aangemeld. De dames kregen de opdracht om door de straten tussen het Theaterplein en de Kopspijker te lopen (rennen) en bij elke passage op het Theaterplein een boodschappentas van één van de deelnemende winkeliers in ontvangst te nemen.

Start

SR-02

Zij moesten daarvoor zo snel mogelijk 20 rondes afleggen om de tassen te verzamelen. Voor degene die dat het snelste deed lag er een cheque van € 500,- winkeltegoed klaar. Christel Maurik, wethouder van Nissewaard, gaf het startsein waarna de jonge dames zich al rennend aan de verzameltocht begonnen. SR-05Onderweg was er nog voor drinken gezorgd, zodat de droge kelen konden worden gesmeerd. Enige spelbreker was de straffe wind. De organisatie had de grootste moeite om de tassen en tasjes met inhoud niet te laten wegwaaien.

SR-015

Snelste

De allersnelste was de 13 jarige Kim van ‘t Verlaat. Zij kwam met ruim 2 ronden voorsprong als eerste over de finish. De deelneemsters die niet binnen de tijdslimiet alle tassen hadden verzameld, mochten alsnog hun ‘goodies’ ophalen. Kin werd op het podium gehuldigd en kreeg de cheque van € 500,- overhandigd.SR-013_Win_Kim_cheque2

2016

Bovendien krijg ze hulp van een ‘personal shopping coach’ Al met al een leuk evenement dat volgend jaar zeker een vervolg krijgt.

SR-013_Nrs_1_2_3

 

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content