Wat doe jij met muziek?

Dat was het thema voor de jaarlijkse Showavond van muziekvereniging Sempre Crescendo uit Hellevoetsluis op 13 april 2019. De voorstelling werd gegeven in sporthal “De Eendraght”. Onder grote belangstelling van het publiek, waarbij ook vertegenwoordigers van het gemeentebestuur van Hellevoetsluis en Brielle aanwezig waren.

Show

Op deze avond liet de vereniging zich op zijn best zien met prachtige muziek en showmanschap.

In tegenstelling tot voorgaande edities was er dit jaar geen specifiek thema waaraan de show werd verbonden. Dus werd het een verrassend programma van de ruim 90 leden tellende SC, waarvan het jongste lid 5 jaar en het oudste lid 85 jaar is. Alle onderdelen en groepen gaven een afwisselende show. Sempre Crescendo heeft ook een nieuwe dirigent. Wel een bekende, want het is de oude voorzitter Peter den Tuinder.

Samenwerken

Na de pauze kreeg het programma ook een andere invulling. Alle onderdelen gingen nog nauwer samenwerken in een doorlopende show zonder onderbrekingen en aankondigingen.

Natuurlijk was er ook weer de loterij. Voor €1,- per lot had men kans om een van de vele mooie prijzen mee naar huis te nemen.

Disclaimer

Ondanks dat de video voor keuring is toegestuurd, is er nog geen reactie gekomen. Vandaar dat deze niet  is aangeboden aan de regionale media. Een ieder die bezwaar heeft van zijn of haar verschijning in de video, wordt vriendelijk verzocht om deze met vermelding van de tijd (staat onder weergegeven in de YouTube balk) en plaats aan info@peterheine.com onder vermelding van video SC-2019 te melden. In de video worden deze dan onherkenbaar gemaakt.

Verder wordt er gebruik gemaakt van muziek waar auteursrechten van toepassing zijn. Namelijk:

Auteursrechtelijk beschermde content: Ich will jetzt gleich König sein
Geclaimd door: SME

————————————————————-

Auteursrechtelijk beschermde content: Gloria (London Symphony orchestra)
Geclaimd door: [Merlin] Sugar Srl

————————————————————-

Auteursrechtelijk beschermde content: Give Me Love
Geclaimd door: WMG

Weergaven: 1
Scroll naar boven
Skip to content