Spijkenisse Vliegerfestival

Het Spijkenisse Vliegerfestival was op zondag 7 juli 2019 een groot succes.  Met ruim 10.000 bezoekers is deze editie van het Vliegerfeest uitgegroeid tot een gezellige familiehappening. Elf jaar geleden was het eerste Vliegerfestijn. Deze is alsmaar uitgebreid en sinds 2017 zijn er ook ‘foodtrucks’ op het terrein te vinden

.

Speciaal voor Kinderen

Er waren speciaal voor kinderen diverse activiteiten. Schminken, springkussen, klimmen, klauteren, boogschieten, drummen, trompet spelen en natuurlijk kon je ook zelf je eigen vlieger maken. Je moest wel geduld hebben, want de belangstelling was zo groot, dat er een hele lange rij wachtenden stond.

Wind

Er waren in het verleden edities waarbij geen vlieger omhoog ging, maar dat was dit jaar geen probleem. Er stond veel wind en vele vliegers, ook de zelfgemaakte, bereikten grote hoogten.

Familie

Het Vliegerfestival is uitgegroeid tot een gezellige familiehappening. Naast het vliegeren waren er nog optredens en demonstraties van diverse muziek- en dansgroepen. Ook aankomende musici konden bij Togido hun vaardigheden tonen. En achteraan op het terrein renden de honden van ‘Endless Dog Fun‘ achter de frisbees aan.

Op Zoek

De gemeente Nissewaard is naar nog meer activiteiten op zoek, om het Vliegerfestival nog verder te laten groeien.

Weergaven: 28
Scroll naar boven
Skip to content