Sputnik 3D

Sputnik3D

De Sputnik 3D is een 3D fotoscanner waarmee er van kleine tot zeer grote objecten een realistisch 3D model van superieure kwaliteit gemaakt kan worden. De unieke Sputnik 3D is ontworpen en geproduceerd in Hellevoetsluis.

Demo

Op vrijdag 17 mei werd de Sputnik 3D tussen 16.00 uur en 20.00 uur gelanceerd door de uitvinder van 3D fotoscanner, Bob de Bruin.

De lancering vond plaats bij Dijkxhoorn Bodyfashion aan de Rijksstraatweg 69 in Hellevoetsluis. Iedereen was welkom om onder het genot van een hapje en drankje de presentatie van de Sputnik 3D bij te wonen.

Spinportret

Het was niet alleen mogelijk om de Sputnik 3D uitgebreid te bekijken, maar hij was ook in werking zien. De uitvinder, Bob de Bruin, legde uit hoe alles werkt en wat de mogelijkheden zijn om opnames te laten maken. Het is ook mogelijk om de Sputnik 3D op een andere locatie te installeren.

En wie zich zelf in 3D wilt bewonderen kon tijdens de presentatie gratis een 360 Spinportret laten maken! Maak daar een 3D print van en dan kunt u op twee plaatsen tegelijk zijn!

Voor meer informatie: info@VRzichtbaar.nl

2 reacties op “Sputnik 3D”

  1. Luke Bryan is my favourite country singer. His voice takes me away from all troubles of this planet so I start enjoy my life and listen songs created by his mind. Now he is going on a tour in 2020. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the mid-October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one Luke’s concert. All tour dates are available at the [url=https://lukebryantourdates.com]Luke Bryan tour[/url]. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Luke Bryan concerts in 2020!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl Nederlands
X

Hallo!

Leuk dat u mijn website bezoekt! Welcome to my site!

Contact Form - Contact formulier

or reach me via these social channels - Of via Facebook/Twitter

Contact
Scroll naar top
Skip to content