Star Trek BeyondBeyondPoster

Star Trek Beyond draait vanaf donderdag 21 juli 2016 in de Nederlandse bioscopen. 50 jaar geleden werd de allereerste aflevering van de originele serie op de Amerikaanse TV uitgezonden. Dit ‘cowboy-verhaal’ dat zich in de ruimte afspeelt werd bedacht en geproduceerd door Gene Roddenberry (1921-1991). Hoewel de serie amper 3 seizoenen draaide, groeide ze dankzij de fans uit tot een ware cultus. De utopische wereld van Star Trek kreeg op het tv-scherm een vervolg met The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager en Enterprise. Ook een animatieserie serie met de stemmen van de originele acteurs is er nog gemaakt. Op YouTube en enkele kabel-netwerken in Amerika zijn er nog enkel afgeleide series te zien, waarbij de acteurs van officiële series regelmatig gastrollen vervullen.

StarTrek2009CastWEB

13e speelfilm

n de bioscoop zijn we toe aan de dertiende speelfilm. Na de teleurstellende Nemesis werd J.J Abrams benaderd om Star Trek nieuw leven in te blazen. In 2009 kwam zijn eerste film uit. Met veel meer actie en effecten keerde het verhaal weer terug naar de tijd van Kirk en Spock. Daarbij was er een belangrijke rol weggelegd voor Leonard Nimoy nimoy(1931-2015). De vorig jaar overleden acteur speelde daarin opnieuw de Vulcan Spock. Daarbij werd de tijdlijn veranderd en Spock’s planeet vernietigd. Een nieuwe tijdlijn was daarmee geboren.

Nummer 4 komt

Star Trek Beyond is dus de derde film in deze reeks. Met in de hoofdrollen: Idris Elba, Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin and Karl Urban. Nu geregisseerd door Justi Lin. Tijdens hun 5 jarige missie worden ze aangevallen en zijn gedwongen om de Enterprise te verlaten. Meer vertel ik niet, Behalve dan dat er hierna nog een film wordt gemaakt. Daarbij zal Chekov niet terugkeren. De acteur Anton Yelchin die de rol vertolkte, kwam op 19 juni 2016 door een tragisch ongeval op 27 jarige leeftijd om het leven.

YouTube play
YouTube play
Sofia Boutella interview YouTube play
Lydia Wilson interview YouTube play
YouTube play
YouTube play
YouTube play

Star Trek, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager, Enterprise en vele andere termen zijn geregistreerde trademarks of copyrights van Paramount Pictures, Inc.

Connect with Paramount Pictures Online:

Official Movie Site: http://www.startrekmovie.com/

Facebook: https://www.facebook.com/StarTrekMovie

Twitter: https://twitter.com/startrekmovie

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 reactie op “Star Trek Beyond”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo!

Leuk dat u mijn website bezoekt!Welcome to my site!

Contact Form - Contact formulier

or reach me via these social channels - Of via Facebook/Twitter

Contact
Scroll naar top Skip to content