Samen Voor Nederland

Op zondag 2 oktober was er weer een demonstratie van Samen Voor Nederland. Dit keer weer eens in Den Haag. Meer dan 500 personen kwamen hier naar toe. Dat is aanzienlijk minder dan voorgaande demonstraties en eigenlijk is dat niet zo vreemd. Den Haag heeft nu niet zo beste naam als het gaat om demonstraties als deze tegen het regeringsbeleid zijn. Verder is voor velen al te duur geworden om naar elke demonstratie te gaan, nog afgezien van het feit dat het de machtshebbers gewoon door gaan met hun eigen agenda. Al roep je nog zo hard, al teken je de zoveelste petitie, ze trekken zich er niets van aan en gaan gewoon door met hun plannen. Het enige waar ze bang voor zijn is dat ze bij de volgende verkiezingen niet genoeg stemmen halen om aan de macht te blijven. Maar daar zijn natuurlijk ook weer oplossingen voor.

De video

De video is niet volledig. Ik kwam zelf wat later en stond achteraan. Maar er waren weer camera´s genoeg in de buurt. Wie uitgebreidere verslagen wil zien kan daarvoor terecht op het YouTube kanaal van Donna van der Horst. Zij maakt live-reportages en gedeelten hieruit worden apart op haar kanaal geplaatst. Enkele staan hier ook.

2 oktober 2022 – Stop De Sloop Van Nederland – Den Haag
Speech Chris Sky – Samen voor Nederland – 2 Oktober Den Haag
Christopher Saccoccia, widely referred to as Chris Sky, is a Canadian conspiracy theorist known for his involvement in the anti-mask, anti-lockdown, COVID-19 denial and anti-vaccine movements during the COVID-19 pandemic
Andre den Harder – Brief aan Rutte – SVN Den Haag 2 Oktober 2022
Andre den Harder – Brief aan Rutte – SVN Den Haag 2 Oktober 2022

De volgende demonstratie

De volgende demonstratie is weer in Amsterdam op de Dam en is op 6 november met als slogan `No War´ Geen Oorlog dus.

Weergaven: 2
Scroll naar boven
Skip to content