Stop het korten op pensioenen en ga Indexeren

Het comité ‘Stop het korten op pensioenen en ga Indexeren’, maakt een rondgang langs de organisaties die over de pensioenen gaan. Het comité bestaande uit Willem Heijdacker, Carlos Pinto E Neto, beiden woonachtig in Spijkenisse, en Hans de Wit uit Raamsdonkveer deden een oproep om op donderdag 8 oktober 2020 naar Den Haag te komen. Samen met demonstranten zoals Yvonne Pagie uit Dordrecht, die met speciaal vervoer kwam en samen met de overige deelnemers uit Alkmaar, Leidsendam, Naaldwijk, Zoutelande, Den Haag, Wezep, Heemskerk, Sint-Oedenrode, Valkenburg, Spijkenisse, Enschede, Oost-Souburg, Vlissingen, Amsterdam, Gronau(Duitsland), Ede, Epe, Roosendaal, Bussum, Oud-Beijerland, Moordrecht, Berkel en Rodenrijs, Bodegraven en Hoorn, stonden ze bij de Pensioenfederatie en Pensioenkamer in Den Haag.

Op deze stormige dag met zware windstoten en motregen, overhandigde de ‘De Sjaak’ de tot dan toe verzamelde ondertekeningen van de petitie https://www.petities.com/stop_het_korten_op_pensioenen_en_ga_indexeren
Er is al 12 jaar niet geïndexeerd terwijl er genoeg geld zit in de buffers van de pensioenfondsen. De petitie werd overhandigd aan de voorzitter van de Pensioenfederatie mevrouw José Meijer en Bert de Haas, woordvoerder van het FNV.

Stop het Korten Pensioenen en Ga Indexeren


De beeld en met name de geluidskwaliteit laat te wensen over. Dit was helaas het gevolg van het slechte weer op de hoek bij het WTC in Den Haag.
De volgende actie 4 november bij de Tweede kamer.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content