Stripfestival Breda 2014

Stripfestival Breda 2014 wordt op zaterdag 11- en zondag 12 oktober in het Chassé theater gehouden. Op het stripfeest worden in en rond het centrum van Breda het fenomeen strip twee dagen lang in het zonnetje gezet. stripfestival_breda

UPDATE

Van het festival van zondag is een video gemaakt.

Tekentalenten

Tekentalenten uit Nederland en daarbuiten zullen op de diverse stands aanwezig zijn. Op de signaarkrukken zullen onder andere Ramano Molenaar, Jorg de Vos, Fred de Heij, Eric Heuvel, Marissa Delbressine, Remco Polman, Carry Brugman, Willem Ritstier, René Uilenbroek, Gerben Valkema, Eric Hercules, Martin Lodewijk, Dick Heins, Ijsbrand Oost, Robbert Damen, Frank Jonker, Noël Ummels, Mark Retera, Luc Cromheecke en Charel Cambré plaatsnemen.

Wedstrijd

Behalve de vele films die er te zien zijn wordt er ook nog een wedstrijd georganiseerd. Een Barbie kleurwedstrijd waarbij elke dag een complete serie van Asterix de Galiër te winnen valt. Verder is er een Maleficent verkiezing van een boze sprookjeskoningin. Iedereen kan hieraan needoen door als zodanig naar het festival te komen.

Gratis

FestivalBreda2014 In het sripblad Eppo is een toegangskaart aangehecht. Met deze kaart uit nummer 20-2014 krijgt de bezoeker gratis toegang tot het festival. Anders betaald men € 7,50. Kinderen tot twaalf jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.

 Disney

Donald-Duck-Wallpaper-disney-6638047-850 De Disney-sterren worden vertegenwoordigd door de Donald Duck tekenaars Michel Nadrop, Viktor Venema, Wilma van den Bosch en Jan-Roman Pikula.

Superheldenquiz

Twee keer per dag wordt er in de Jupilerzaal door Peter Treffer een superheldenquiz gehouden. Er zijn mooie prijzen te winnen en de deelname is gratis!

Info

Meer informatie en hetonline tickets bestellen kan op de website www.stripfestivalbreda.nl  Klik hier voor de PDF.

Impressie Brabants Stripfestival

Hier dan de video van de stripbeurs in Veldhoven eerder van het jaar.

Scroll naar top
Skip to content