Talent op Straat Kids Editie 2019

Talent op Straat 2019 Spijkenisse

Talent op Straat in het winkelcentrum van Spijkenisse is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden. Die op 22 juni 2019 werd gehouden was speciaal voor kinderen bedoeld. Kids konden onder andere tekenen, plakken, schilderen, kleien en dansen op vijf verschillende locaties.
Het evenement startte om 11:30 op het Uitplein met Drumtastic. Op het Havenplein was het een en al muziek en dans. DJ’s en diverse dansgroepen uit Spijkenisse gaven er demonstraties.

Talent op Straat Kids Editie 2019

Talent op Straat Video

Dat leverde voor de video wel problemen op. Muziek die bij de uitvoeringen worden gebruikt kunnen niet in de video. Twee nummer blokkeerden zelfs de weergave voor alle landen. Deze zijn dan ook vervangen. Helaas loopt het dan niet meer synchroon met de dans. Maar naar dans te kijken zonder muziek ziet er ook niet uit. 

In de Voorstraat konden kinderen onder leiding van Regio Art Rijnmond fraaie dingen tekenen en schilderen. In de Nieuwstraat voor het Centrum voor de Kunsten kon er ‘gekleid’ en geschilderd worden.
Op het Marktplein werd met materialen uit de bakfiets van het Milieu Huis fraaie straatschilderijen gemaakt met zand en schelpen.

De ouder(en)ers) konden terecht in de opblaas-tent waar popbands, koren,dichters en toneel groepen optraden.
Mede dankzij het mooie weer was er veel belangstelling ondanks de vele gelijktijdige evenementen in de regio.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content