HALLO!! … IS ER IEMAND THUIS?

Door Angelo Meijers‎ via de Facebook-goep Viruswaanzin Openbaar

Dit keer wend ik me tot al die mensen die nog steeds vinden dat de overheid het zo prima doet en de beste intenties met ons voor heeft. We zien nu dat de Noodwet er nog even in aller ijl wordt doorgeschoven, voordat we met zijn allen op vakantie gaan (of niet). En als er geen tegengas was gegeven, dan stond daarin dat de politie te allen tijde je huis kon binnen vallen en je een bekeuring geven als men vond dat er wat veel mensen binnen waren, of te dicht bij elkaar zaten. Men kon je zelfs uit je huis halen!

Pardon? PARDON?!!!!

Mensen, horen jullie dit wel? De beleidsmakers waarvan jullie vinden dat die alleen maar aan onze gezondheid denken en zo goed voor ons willen zorgen, wilden een wet doorvoeren waarin als een soort GESTAPO men je huis kon binnen vallen. Dat is toch geen vrij, democratisch land, meer. Dat is FASCISME! En ik zeg het nu heel duidelijk. Want dat is het. En als je dat niet wilt zien, dan kies je ervoor om blind te zijn. Sorry, maar dit moet er gewoon even uit. Ik ben echt boos!

Het kan toch niet langer zo doorgaan. Alles wat niet in lijn is met wat de heren en dames op het pluche ons willen doen geloven, wordt meteen de kop ingedrukt. Boeren met hun kinderen (hallo!!) worden bekeurd omdat zij voor hun voortbestaan opkomen. Ouderen worden geslagen door politie en ME omdat ze voor hun vrijheid voor het eerst in hun leven demonstreren. Mensen, wetenschappers, journalisten, die een ander geluid laten horen, worden gewoon weggehoond, geboycot, en in sommige gevallen ordinair weggezet. Ik hoor het van ze. Mensen delen hun verhalen met me, omdat mijn geluid ook hun geluid is. En ik mij niet de mond laat snoeren. Door helemaal NIEMAND.

Ik ben een vrij mens. Dat zijn jullie toch ook?!! Hoe kan het dan dat jullie dit allemaal oké vinden? Zien jullie dan niet wat er gebeurd? Willen jullie dat al onze kinderen opgroeien in een politiestaat? Nee, toch!! Nou, doe er dan wat aan! Want als je maar naar links blijft kijken, dan gaat de trein gewoon door. En als je dan een keer wakker wordt, dan herken je niet meer waar je bent. Nee, je leeft niet in China. China is naar Nederland gekomen.

Willen jullie dat nu echt!!!

Weergaven: 0

2 gedachten over “Tochten voor Vrijheid”

  1. I’m curious to find out what blog platform you’re using?
    I’m experiencing some small security problems
    with my latest blog and I would like to find something
    more safeguarded. Do you have any recommendations?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content