Naar 2024

Vanaf 18:00 uur op 31 december 2023 mag vuurwerk worden afgestoken. Hier in Spijkenisse doen ze daar niet aan. Daar horen we dat al enkele weken en de laatste dagen continu. Vandaag op oudejaarsdag vanaf 10 uur ´s ochtends, dus dat viel mee. In Abbenbroek, Haasdijk 4a is het vanaf 12 uur Carbid schieten. Zal er niet bij zijn want er wordt nog en pakketje bezorgd. Niet verwacht dat dat ook op de laatste zondag van het jaar wordt gedaan. Maar zo zie je maar.

2023 was een turbulent jaar. Ik zal daar verder niet op ingaan want dat krijgen we deze dagen al uitgebreid via diverse mediakanalen over ons gestort.

Promo

Een van de grotere promotors van de Nieuwjaarsduik is Unox Zelfs over de hele wereld. Hier op Voorne-Putten zijn er twee. Namelijk in Rockanje en in Hellevoetsluis op een nieuwe locatie. Voor de Helvoeters en omgeving is de start van het nieuwe jaar niet bij het Kleine strandje maar iets verderop bij het Quackstrand.

Dus op 1 januari 2024 om 12.00 uur klinkt de start op het Quackstrand voor de Nieuwjaarsduik in het Haringvliet, vlak naast de Haringvlietdam.
11.00 uur: inschrijven / 11.45 uur: warming-up / 12.00 uur: de Duik!
Na afloop krijgen alle duikers een overheerlijke kop warme Unox erwtensoep.


Locatie Quackstrand • Parkeergelegenheid bij De Oever • Deelname gratis • Deelname op eigen risico • Er is omkleedgelegenheid.
Organisatie en mede mogelijk gemaakt door Promotie Hellevoetsluis, Scouting Hellevoetsluis, Helvoetse Reddingsbrigade, KVN EHBO Hellevoetsluis, Boelies en Unox.

Het beste

Ik zal van deze helden weer een video maken en wie niet in het koude water wil ………. Ook toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig.

Verder wens ik jullie allemaal een goed, gezond en voorspoedig 2024 toe!

Gelukkig Nieuwjaar GIF
Weergaven: 5
Scroll naar boven
Skip to content