Vestingpop 2019 in Hellevoetsluis

vestingpop 2019

Vestingpop 2019 in Hellevoetsluis werd op zaterdag 3 augustus op het Zuidfront gehouden.

Locatie Vestingpop

Dit gratis popfestival was zeer succesvol voor de duizenden bezoekers, artiesten, catering en de organisatie. Het was prachtig weer en het was de tweede keer dat de Stichting Vestingpop dit evenement als vervolg van de Wallenpop organiseerde.

Twee Podiums

Het publiek kon vanaf 12:00 uur in de middag tot middernacht genieten van twaalf optredens op twee podiums. Met artiesten en bands als Het Dijkt, Anne van londen, Sam Mieux, Captain Sober, 3000 Pieces, Lizzy V, Quarter 2 Midnight, Bourbon Avenue, Collin Hoeve en Laura Bekman, Luminize, The Kik en als ‘verrassingsact’ Duncan Laurence. Duncan is in Hellevoetsluis geboren en heeft het Eurovisie Songfestival van 2019 gewonnen. Overigens was hij er ook in 2018 al bij, maar stond toen op het kleine podium.

Drukte

Vestingpop 2019

De organisatie verwachte bij het optreden van Duncan Laurence een enorme toeloop. Afgesproken werd dat bij het bereiken van 3500 toeschouwers de hekken dicht gingen. Mede wegens de vakantietijd leverde de verkeersstromen geen problemen op. Er was zelfs genoeg parkeerruimte.

Vestingpop

Aan (bijna) alles was gedacht. Foodtrucks, toiletten, bars, EHBO en zelfs gehoorbeschermers waren te krijgen.

Heel veel werk is er door de vrijwilligers verzet. Zonder hen was dit ‘familiefeest’ niet mogelijk. Zoal in de video op het eind al werd vermeld; Volgend jaar is er in Hellevoetsluis  weer een Vestingpop! 

Vestingpop 2019

Kijk ook voor meer informatie naar de websites en facebook-pagina’s van de artiesten. Video’s, muziek en data van optredens zijn daar te vinden. Zoals de aankondiging van The Kik hieronder.

Weergaven: 2
Scroll naar boven
Skip to content