Vlieger- en foodtruck Festival 2022

Vlieger Festival 2022

Het Vlieger- en foodtruckfestival vond dit jaar plaats op zondag 3 juli 2022 aan de Maasboulevard in Spijkenisse. Het festival is een echt familie evenement dat begon om 11.00 uur en eindigde om 17.00 uur. Het festival, dat geplaagd werd door enkele stevige regenbuien, draait natuurlijk om vliegers. Naast de demonstraties was het voor de kinderen ook mogelijk om zelf een vlieger te maken en deze op te laten.

Veel Kinderactiviteiten

Naast het maken van een vlieger waren diverse organisaties voor kinderactiviteiten vertegenwoordigd. En natuurlijk was er een kinderboerderij en een suikerspin hoort er natuurlijk ook bij. De jongste muziekanten konden zich uitleven bij TOGIDO en brief schrijven op zo´n ouderwetse schrijfmachine is toch wel even anders.

Eten en Drinken

De foodtrucks met diverse soorten eten en drinken maakten het festival compleet. Nog even nagenieten met de foto´s en de video en dan is het wachten op de volgende editie.

Weergaven: 1

2 gedachten over “Vlieger- en Foodtruck Festival”

  1. En dan nog een vraag…
    Kom een foto waar zoonlief op staat tegen kan ik die downloaden?

    Groetjes Ellymay

  2. Goedendag,

    Kunt u me vertellen bij welke site ik moet zijn voor de foto’s die gemaakt zijn waar de kinderen zich konden verkleden in prinsen en prinsessen en ridders ?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content