Vreemde Verkiezingen

Het blijft verwonderlijk. Bijna iedereen die je spreekt is er klaar mee. Zijn corona moe. Willen weer normaal. Maar als ze dan kunnen kiezen voor verandering, dan stemt zo’n 2/3 toch gewoon op de gevestigde partijen. Of dit helemaal eerlijk is gegaan, kan je je vraagtekens bij plaatsen. Dit werd onder andere besproken in een vraaggesprek in BlackBox BLCKX. Deze video werd na de exitpolls direct van YouTube verwijderd. Maar niet getreurd er zijn nog andere kanalen en de video is hieronder te bekijken. De begeleidende tekst was als volgt:

Verkiezingen beïnvloed! “Dit is zorgwekkend”, zegt Wybren van Haga BLCKBX.TV

De verkiezingen zijn zwaar beïnvloed, stelt politicus Wybren van Haga. “Dit is zorgwekkend”, stelt hij in een uitzending met Flavio Pasquino en Jorn Lukaszczyk, die onlangs een Podcast opnam en die vervolgens “gebannen” zag worden na 60.000 views.

Een andere video waarin Van Haga te zien was over de IFR – in gesprek met Jaap van Dissel – werd ook verwijderd van Youtube.

Programmamaker Flavio Pasquino behandelt deze gebeurtenissen maar stipt ook andere misstanden aan in het licht van de verkiezingen. Zo komt het feit aan bod dat minister Kajsa Ollongren de spelregels tijdens het spel veranderde rondom de 2.4 miljoen poststemmers, waarvan er ruim 80.000 afgekeurd waren wegens procedure fouten. Later telden de stemmen toch weer mee.

Ook komt de merkwaardige tweet van stembureau medewerker Lisa ter sprak die openlijk verklaarde dat stemmen op Thierry en/of Geert verscheurd zouden worden. “Maar ook de belangenverstrengeling van D66-er Mark Koek, die de opdracht kreeg op namens zijn firma Hackdefense de verkiezingssoftware te onderzoeken op zwakke plekken is een gevoelig punt waar gek genoeg geen rekening mee wordt gehouden, geeft Van Haga aan.

Volgens de peiling doet FvD het niet goed maar hoe beïnvloeden die peilingen het stemgedrag van de zwevende kiezers? En moeten peilingen tijdens de verkiezingen niet geweerd worden? Allemaal vraagstukken die ter tafel komen. Jorn Lukaszczyk is stellig; “op een gegeven moment is het 1+1+1. Een democratisch proces is niet enkel het stemmen. Je ziet zoveel stapjes bij elkaar dat het gezond is om deze verkiezingen te wantrouwen”.

Help ons: Jij kan helpen met een donatie aan BLCKBX maar ook door deze video te delen op social media en/of via WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Stemmen Zonder Mondkapje

Bianca Wagt van Viruswaarheid Midden-Nederland wilde haar stem uitbrengen in Amersfoort. Bij het stembureau in haar woonplaats werd ze geweigerd omdat ze geen mondkapje ophad. Met een medische verklaring hoeft dat ook niet en die heeft ze. Zij maakt hiervan een live-verslag op Facebook. De video is gekopieerd en tot de helft ingekort. Het is eigenlijk treurig en lachwekkend tegelijkertijd. Kijk en luister zelf maar. (opm. de video wordt nog verwerkt om enkele gezichten onherkenbaar te maken. dat gaat bij YT helaas nog eens mis) VIDEO IS VERWIJDERD!

Een Feestje voor de ‘Winnaars’

Opnamen van TV ’s avonds 17 maart 2021. Met inachtneming van de Corona-maatregelen voor politici.

Weergaven: 1

1 gedachte over “Vreemde Verkiezingen”

  1. Kan er nog steeds niet over uit, het is zo klaar als een klontje dat er wereldwijd gefraudeerd wordt en niemand kan ze aanpakken.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content