Vrijheidstour Apeldoorn

Op 31 oktober 2020 werd de eerste Vrijheidstour Apeldoorn gehouden. Frank Ruesink had deze manifestatie georganiseerd. Verbinding was het sleutelwoord op deze dag. Kijk naar de uitgebreide video en foto’s.

Frank Ruesink organiseerde deze bijeenkomst met veel bloemen voor ouderen, die niet uitgedeeld mochten worden, ‘ballen’ voor de mannen, hartenbroden voor de ondernemers en e.d.

Reactie op Facebook

Op Facebook gaf Frank Ruesink de volgende reactie na die zonnige middag:
TWEE JONGENS WAREN VOOR MIJ DE HELDEN VAN DE DAG
En daar stond hij opeens naast het podium.
Merlijn een stralende jongen met een bloem in zijn hand.
Een bloem bedoeld voor mij.
Ik pakte zijn bloem natuurlijk in dankbaarheid aan.
Een bloem als een teken van liefde voor mij.
Terwijl ik mij weer naar het publiek draaide besefte ik mij opeens dat dit gebaar van liefde nu juist niet meer mocht van de gemeente/het systeem op deze demonstratie.
Merlijn liet mij het meest liefdevolle gebaar zien van de dag wat strafbaar geworden in dit land. Iemand op een demonstratie een bloem geven.
Met dit beleid regeert de leugen, dus was ik blij dat mijn jongste zoon Moos ook het podium op kwam en mij wederom de tip van de dag gaf:
“Papa, de volgende keer als je Mark Rutte spreekt, zeg dan gewoon: als jij mij de waarheid vertelt dan krijg je van mij een ijsje.
Dank Merlijn, dank Moos, dank iedereen voor een topdag in Apeldoorn. Nu door naar de tweede bestemming van de Vrijheidstour -> Leiden. Deze is op 28 november op de Lammermarkt vanaf 13:00 uur.
Met gezonde groet, Frank Ruesink.
https://www.vrijheidstournederland.nl

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content