Wat is waar?

Het wordt steeds gekker in deze wereld. Nu vinden de ‘grote jongens’ van internet dat ze ons moeten beschermen van ‘fakenieuws’. Maar wat en wie bepaalt wat wel en niet waar is? De buurman? Facebook? De regering(en)? Google? Ik misschien?

Persoonlijk ben ik van mening dat u wel in staat ben om niet alles voor zoete koek aan te nemen. Dat hoop ik wel, anders zijn we niet meer dan een stel schapen die achter elke idioot aanlopen die zegt dat zijn woord de enige waarheid is.

Onlangs zag ik een Amerikaanse reportage c.q. opinie over het ontstaan van het coronavirus. Daar kan je mee eens zijn of niet. Feit blijft dat de waarheid, meestal, ergens in het midden ligt. Facebook was echter van mening dat dit een onzin bericht is en censureerde dit door daar waarschuwingen aan te plakken en de video te blokkeren.

Ik heb deze, voor zo lang als dit nog zichtbaar is, hieronder geplaatst. Aan u of u dit wil zien of niet?

Ik wil tenslotte waarschuwen voor de zogenaamde onafhankelijke media. Die bestaat niet! Alle media is afhankelijk van een regering, aandeelhouders, belasting of welke andere ´broodheer´ dan ook. Vorm uw eigen mening en wantrouw diegenen die beweren voor uw bestwil te zijn ………….

Peter.

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content