Weg met de Coronapas

Tegen de QR-code (de Nederlands versie van de GreenPas) voor de coronacheck voor toegang tot restaurants, musea, theaters en bioscopen. Dat lijdt tot tweedeling in de maatschappij en is discriminerend. Dat was de voornaamste leus die de demonstranten op zaterdagmiddag 25 september 2021 riepen. Voorafgaand sprak Thierry Baudet, de voorman van de oppositiepartij ‘Forum Voor Democratie’ de duizendkoppige menigte toe. “Het zal allemaal nog veel erger worden. Kijk maar naar Australië en China.” zei hij. Na een mars door Den Haag keerden de stoet weer terug op het Malieveld waar Tinus Koops nog een slotbetoog hield.

Reactie van Corry van Soest

Je Kan Nergens Meer Heen

Overgenomen van Facebook

Ja ik kan nergens meer heen.
Sta dinsdag in het AD.
Naast dat ik het kreng de vaccinatie niet wil hebben kan ik hem om medische redenen niet nemen, de doel groep, waaronder ik val zijn de hufters ook vergeten, daarnaast ,
Vergeet dit “ demissionair “ kabinet dat “ het” demissionair is, zou haast willen zeggen “ who the hell, are you”, om zulke beslissingen te nemen, 1,8 miljoen mensen van de 17, bijna 18 miljoen mensen, kan of wil geen Corona vaccinatie, je sluit een deel van de bevolking uit, om PUUR je zin door te drijven, angst en agressie in te boezemen, d.m.v. van manipulatie, families vrienden clubs uit elkaar te drijven.
Wanneer komt dit in Straatsburg voor een tribunaal??
Dit zijn misdaden tegen de menselijkheid, groepen mensen uitsluiten van de samenleving.
En alles stond er naar en keek er naar en deed niks.
Wat zit er in zo n Corona vaccinatie?? Vraag ik mij steeds meer af, omdat de mensen nergens meer op reageren want hun overkomt.
Een democratie zijn wij al lang niet meer, de mensen zijn gehersenspoeld, door die vaccinatie.
En nu de laatste groep de evenementen branch zijn zin krijgt, is er straks geen mens meer die op straat loopt in een protest.


Maar een minister Grapperhaus viert zijn bruiloft , en verzint regeltjes voor de samenleving, minister de Jong verzint codes voor vakantie landen, en adviseert thuis te blijven zit zelf in Italië met zijn gezin, en dan nog maar te zwijgen over die meelevende Koning die zijn land in de steek laat om zelf maar Griekenland vakantie te houden, terwijl “ HET” “ VOLK” maar moet zien……, en MISSCHIEN, wel veel harder toe is aan vakantie, als “ HARE” majesteit, zittend op z n troon, en door Corona lange tijd uitgeschakeld geweest te zijn om lintjes door te knippen, ja hij zal wel moe geweest zijn van het niksen, daarom zwaar toe aan vakantie…..
Nee, het DEMISSIONAIR KABINET, zijn net een stelletje dreinende kinderen die, als ze hun zin niet krijgen, manipulerend te werk gaan, om hun zin te krijgen.
Een ding, jammer voor ze, ik heb door de lockdown, al kunnen oefenen, met Luxe manier van eten koken ( wat op het moment thuis beter smaak als in welk restaurant dan ook, na de lockdown, (1 uitzondering De Meidoorn Oostvoorne daar kun je lekker eten),
dus mij pak je niet met nergens meer kunnen eten, alleen oudere vrienden die mij vaak meenemen, die mensen pak je er mee, want zij zijn eenzaam, en ik kan niet meer met hen uiteten, en dat vind ik triest hieraan.
Maar testen zijn niet water dicht, voetbal wedstrijden zijn geweest, Grand Prix waar mensen hutje bij mutje op elkaar zitten, de after party bij voetbal wedstrijden duizenden die zonder mondkapje bij elkaar zitten, is voor mij zonder vaccinatie bij De Meidoorn zitten dan gevaarlijker dan dat??
Nee ik denk dat economische belangen denk aan de Grand Prix Zandvoort ( Prins Bernhard zijn belangen economisch), belangrijker zijn, en met de voetbal, dan de Corona, daar krijg je natuurlijk geen Corona van…… sure.
Maar 1 iemand die niet gevaccineerd is in een restaurant, daar krijg je Corona van.
Maar wanneer gaan we horen hoeveel gevaccineerde Corona hebben gekregen omdat hun immuunsysteem een shut down heeft van de vaccinatie, en wanneer gaan we horen hoeveel gevaccineerde er eindigen op een IC, en hoeveel gevaccineerde er uiteindelijk dood zijn gegaan aan Corona, want deze cijfers worden “ heilig” uit de media gehouden.
En O JA , wanneer horen we in die zelfde gecensureerde media, het totaal “aantal “ geteste mensen i.p.v. alleen de geïnfecteerde, de op de IC liggende, en de Covid doden ( en bij die laatste Categorie worden ook mensen die er totaal niet aan dood gegaan zijn toegevoegd om de overheid, “ hun” verhaal kracht bij te zetten, “ hoe”
Eruggg het is….
Net als klimaatverandering van alle eeuwen is, zijn epidemieën ook van alle eeuwen, alleen wil niemand denken aan zijn sterfelijkheid, en helaas is dat nu realiteit.
Maar zonder Corona vaccinatie, hoeft je niet dood te gaan , met iedere dag vit C 1000 mg , magnesium, Calcium, Zink, multi vitamine, vit D, en Selenium, ben nog nooit zo gezond geweest als nu bijna 1,5 geen longontsteking, alleen de Corona vaccinatie wordt door de overheid betaalt, krijg ik nu belasting aftrek op mijn vitamines??
Lees mijn verhaal maar morgen in het AD, het is grof geschreven, maar zo voelt het voor mij.

Hilversum in het Rood

Hilversum Demonstratie
Foto: Davey Buijs

Officieel hadden de organisatoren de demonstratie tegen de ‘niet waarheid vertellende’ media in Hilversum afgeblazen. Daar de burgemeester van Hilversum van plan was (en ook deed) om een noodverordening uit te vaardigen, vonden zij het niet verantwoord om deze door te laten gaan. Dat weerhield een grote groep demonstranten niet om zich toch naar de rotonde bij de hoofdingang van het Mediapark te begeven. Het spandoek met de tekst ‘NOS, RTL, SBS, NRC, AD, Telegraaf, Trouw. We zijn jullie leugens zat’ liet aan duidelijkheid niets te wensen over. In de video van Potkaars wordt nog het een en ander verduidelijkt en in de video Code Rood voor de Media in Hilversum is te zien dat de politie toch wel verrast is, ondanks de eerdere aankondigingen en ‘officiële’ afgelasting. Dit soort acties zijn waarschijnlijk effectiever dan de de gefaciliteerde.

Code Rood Mediapark – Hilversum – 25 september 2021

'Vaccinatie-live', verslag demonstratie Mediapark en Malieveld – 25 9 2021

Als jij het Normaal vindt – 9

Tekst van Miranda van Driel:

Als jij het normaal vindt dat je bij de HEMA of IKEA wel in een drukke winkel mag lopen maar daarna niet in het restaurant in dezelfde winkel een kop koffie mag drinken.
(Of wordt die winkel de volgende stap? )
Als jij het normaal vindt dat je met je nieuwe liefde álles mag doen maar niet samen uit eten….. Omdat een van jullie, of beiden geen apartheidspas hebben.
(Ja, het gaat echt om gezondheid.)
Als jij het normaal vindt dat een demissionair minister die er op los liegt of zich niets actief kan herinneren een minister voor haar eigen mening mag ontslaan.
(En dan zeg jij dat we niet leven in een dictatuur…..)
Als jij het normaal vindt dat Hugo zegt dat er geen vaccinatieplicht komt maar ondernemers die wel moeten doorvoeren op straffe van een torenhoge boetes, sluiting of het kwijtraken van hun vergunning….
(En zo worden die eens zo vrije ondernemers de waakhonden van de machthebbers)
Als jij het normaal vindt dat er door het invoeren van de apartheidspas een groep mensen uitgesloten gaat worden… (Hebben we dan echt niets geleerd van de geschiedenis en moeten we het weer opnieuw gaan beleven? En het zijn de mensen die het eerder hebben meegemaakt en gehoopt hadden het nooit meer opnieuw mee te maken, die dit zelf ook zeggen)
Als jij het normaal vindt dat je sinds gisteren niet meer het private terrein van de ondernemer in mag omdat je dan ineens een gevaar bent voor de volksgezondheid…
(Alleen omdat je geen juiste QR code hebt)
Als jij het normaal vindt dat je dus eerst in de rij staat voor een testbewijs, naar huis gaat en van alles met jan en alleman kan doen maar daarna wel een groen vinkje krijgt.
(Dus alsof je veilig en gezond bent en dat ook nog getest met een onbetrouwbare test die een nog grotere afwijking heeft als je je laat testen zonder klachten)
Als jij het normaal vindt dat je als je geprikt bent maar positief test, dat je dan toch dat groene vinkje blijft behouden en dus gewoon overal naar binnen mag.
(Omdat anders de prikmotivatie bij mensen verdwijnt ….. )
Als jij het normaal vindt dat er na 18 maanden nog steeds niets is gedaan om de IC’s en de zorg op te schalen terwijl er nu alweer wordt gedreigd met een ‘twindemie’ veroorzaakt door de maatregelen.
(Dat komt omdat de griep na een jaar op vakantie te zijn geweest weer terugkomt. Het was toch maar een ‘griepje’, Mark?)
Als jij het normaal vindt dat er bij een vrijheidswandeling waar bij met trommels wat geluid werd gemaakt, op mensen met voorbedachten rade werd ingereden op de proteststoet door een boze man en jij dan zegt dat ze maar geen herrie hadden moeten maken.
(Doe je dat ook bij je buren als ze voor 21 uur ’s avonds geluid maken waardoor je kinderen wakker worden? )
Als jij het normaal vindt dat het demissionaire kabinet er maar nieuwe wetten bij blijft maken om onze vrijheden nog verder te beperken onder het mom van volksgezondheid en ondertussen de formatie voor een nieuw kabinet blijft frustreren.
(Ontslagen ministers hebben nu eenmaal meer macht.)
Als jij het normaal vindt dat de machthebbers met behulp van de mainstream media er alles aan doen om te zorgen voor een tweedeling in ons land waarbij de burgers zelf steeds meer tegenover elkaar komen te staan en zij er gemakkelijk mee wegkomen.
(Er zijn geen vreemde strijdkrachten voor nodig, de burgers doen het zelf wel)
Als jij het normaal vindt dat we het allemaal voor de zorg doen, die door onze overheid is uitgekleed en afgeschaald, maar dat het blijkbaar niet uitmaakt als het zorgpersoneel gehalveerd wordt doordat ongevaccineerde zorgmedewerkers liever niet meer ‘aan het bed’ mogen werken.
(Terwijl deze zelfde zorgmedewerkers vorig jaar onbeschermd door deze minister gewoon moesten blijven doorwerken. En juist deze zorgmedewerkers wel bleven werken omdat zij niet bang waren van het virus)
Als jij het normaal vindt dat de spoedwet nu niet meer verlengd is op basis van de sterftecijfers of IC bezetting maar op basis van de vaccinatiegraad.
(Terwijl de media toch juist steeds weer trots vertellen hoeveel Nederlanders wel die prik hebben gehaald. We zaten toch al op de zoveel miljoenste prik Hugo?)
Als jij het normaal vindt dat mensen de komst van de QR-apartheids-pas zelfs gingen vieren omdat ze dan weer vrijheid hebben.
(Heb je niets geleerd van je geschiedenislessen op school)
Ik vind dit allemaal niet normaal……
En als jij dit allemaal wel normaal vindt.
Dan ik hou echt met alle liefde nog steeds een flinke afstand van jou.
Ik moet er namelijk niet aan denken dat ik ook besmet kan raken met het ‘Ik-kan-niet-meer-zelf-nadenken-virus……’
P.S. Dit is alweer deel 9…
Ik had zo gehoopt dat er na deel 1 geen vervolg hoefde te komen maar helaas. En ik had er wel nog 99 kunnen vullen maar ik weet soms gewoon niet waar te beginnen.
Diep triest…

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content