Welkom in Amsterdam

Er was op 20 maart 2021 een manifestatie gepland op het Museumplein in Amsterdam. Deze is door de gemeente Amsterdam verboden. De deelnemers reisden nu op persoonlijke titel af naar de hoofdstad van Nederland. Daar stond een enorme politiemacht hen op te wachten. Om 12:15 uur begon men het plein schoon te vegen. Met gebruik van twee waterkanonnen gevuld met rioolwater. De betogers met daarin vele (oud) militairen en medici weden door de stad verdreven en op de Leidsekade ingesloten, afgevoerd in bussen en buiten de stadsgrenzen gedumpt. Foto’s en Video’s zijn van diverse bronnen, die we om veiligheidsredenen niet zullen noemen. Er zijn ook video’s met een leeftijdsbeperking (alleen 18 jaar en ouder) die alleen op YouTube zelf bekeken kunnen worden.

World Wide Rally – Amsterdam 20 mrt 2021

WWD Samenvatting:

De witte ketting en veteranenmuur waren een daverend succes. Via zijvlank punten verloren door hyenas jagend op nieuw zittend prooi. Punten verloren op abrubte terugtrekking van de muur door terugfluiten van hoger hand uit Militaire hoek. Daverend succes door reactie van de witte ketting hun reactie; door om te draaien en een mars te starten. Mensen kwamen uit hun huizen en sloten aan wat aanwelde tot duizenden en duizenden mensen.
Op de Leidsekade tegen een ME baricade aangelopen. Voorkant van de mars heeft kunnen ontsnappen voor die baricade insloot. Afsluiting achterkant waardoor ingesloten en 7 uur lang gegijzeld, circa 2000 mensen. Verplaatst per 30, gemiddeld 12 bussen per uur. Alle mensen zijn eerst officieel gearresteerd op apv artikel 2.2. Daarna verzocht de plek te verlaten en dat zij voor vervoer zouden zorgen om ons naar een “alternatieve locatie” te brengen. Ze hebben iedereen op verschillende locatie door heel A’dam en erbuiten laten droppen. Geen boetes, geen identificeringen.
De gijzeling was verlies maar de sfeer en de groei van de moed van de mensen tijdens deze gijzeling was zo’n enorme winst dat de dag gewonnen werd. Vooral doordat als klap op de vuurpijl een pendeldienst werd opgezet waardoor strijders met auto’s naar locaties kwamen om de mensen weer weg te halen op de locaties waar ze waren gedropt. Op vele droppinglocaties waren de mensen binnen minuten ook alweer weg.
Tijdens de gijzeling stonden buiten de Leidsekade duizenden en duizenden mensen aan de overkant ons een hart onder de riem te steken. Een hele lange rij met rode hartjes posters vastgehouden door mensen langs gracht aan de overkant. Mensen bestelden grote aantallen pizza’s welke door me werden doorgelaten aan ons. Mensen gooiden van de overkant zakken met eten en rozijnen en fruit om te eten.
Het was werkelijk een magische dag.

Enkele reacties

Je hebt gestreden voor ons land en wordt nu met rioolwater bespoten door een waterkanon.
Je hebt gestreden in de zorg en wordt nu met rioolwater bespoten door een waterkanon.
Dieptriest dit land….
Maar wat mooi om achter deze kanjers te mogen aansluiten en een wandeling door Amsterdam te mogen maken. Daarna op de Leidsekade een feestje met zijn allen en als afsluiting een busreis. Het leek wel een schoolreisje met je beste vrienden….
Ik wil de veteranen, militairen en zorgmedewerkers die het lef hadden daar zo zichtbaar voor ons te gaan staan bedanken voor hun aanwezigheid vandaag. 😘❤️

5 uur

Het was de 5 uur durende gijzeling, in mijn geval, meer dan de moeite waard. In mijn ogen was het een overwinning door de massaal aanwezige positieve energie die heerste op de Leidsekade. Ondanks het nat zijn van het waterkanon en ondanks de kou was dit één van mijn mooiste dagen ooit.

Het is Eenrichtingsverkeer
Men kan ons natspuiten, men kan de straten afsluiten, ons neerknuppelen, men kan ons aanhouden en arresteren, maar het maakt allemaal niet uit. Men kan onze kinderen mishandelen, onze winkels sluiten en ons dringend adviseren onze vrijheden af te staan, maar het maakt niets meer uit. De richting is bekend.
Het is eenrichtingsverkeer op de weg naar vrijheid. Vandaag omringd en begeleid door helden van moedige verpleegkundigen en veteranen. Beschermd door een leger van liefde, gesteund door waarheid. De mars wordt steeds langer en groter. Een onomkeerbaar proces van het collectieve bewustzijn. En hoe meer leugens er omvallen hoe meer het onze gebarricadeerde weg vrijmaakt. Onze eigen weg.
Wij zijn de meerderheid en dat zijn we altijd geweest. Terwijl de politiek en de media zichzelf met hun leugens hebben ingesloten en wild om zich heen beginnen te slaan, breken wij door de illusie heen. De geest is uit de fles. Het is geen olievlek meer. Geen druppel op een gloeiende plaat. Het is geen veenbrandje meer. Het is eenrichtingsverkeer!

Het was een dag om nooit te vergeten. Positief maar helaas ook negatief. Waarin zijn we terechtgekomen. Ik zag je nog staan bij de “bushalte” , wij stonden wat verder naar achteren en zijn ergens gedumpt in IJburg. Nu weer thuis bij de kachel.

Veteranen, zorgverleners, maar vooral die dappere, wakkere mensen, die week in, week uit van zich laten horen, in grote groepen, kleinere groepen of alleen. Door heel Nederland.
Ik neem mijn hoed voor jullie allen af.
Vandaag hebben we weer dappere, wakkere en vastberaden mede strijders ontmoet in Heerlen en Roermond .
Ook aan jullie onze dank.
De beweging is niet meer te stoppen.
Samen krijgen we de waanzin onder controle!!!

Hieronder helaas geen video’s van andere bronnen omdat deze verwijderd zijn.

Enkele andere plaatsen.

Germany: Scuffles break out as COVID-sceptics and counter-protesters take to Kassel streets

Weergaven: 1

1 gedachte over “Welkom in Amsterdam”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Skip to content