Winkelcentrum ’t Plateau Feliciteerd!

Plateau6aug2016

Het winkelcentrum ’t Plateau in Spijkenisse-Noord, feliciteerd zijn vernieuwde winkels op zaterdagmiddag 6 augustus 2016 met een feestje voor het winkelend publiek. Gelukkig was het niet zo druk als de voorgaande woensdag. Toen stonden honderden mensen al om voor negen uur ’s ochtends, met een winkelwagentje te wachten, voor de opening van de vernieuwde Lidl. Bezoekers op deze mooie zaterdag werden met vrolijke muziek door een dixielandband verwelkomt.

Kinderen

plateau04

 Maar voornamelijk voor de kinderen viel er het nodige te beleven. Behalve geschminkt te worden, konden ze ravotten op een groot springkussen en werden er gezonde snoepjes, appeltjes, uitgedeeld.

Nieuwsbrief

plateau14

 Het publiek kon zich nog laten fotograferen door de gastvrouwen en zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Onder de inschrijvingen worden nog fraaie prijzen verloot.

Zie voor de uitslag: http://www.plateauspijkenisse.nl/ Na de verbouwingen wordt het Winkelcentrum ’t Plateau een Easy Shopping winkelcentrum! Dat staat voor een compleet boodschappenaanbod, goede bereikbaarheid en maandelijkse evenementen. Door inschrijving op de nieuwsbrief blijft men op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en acties. Op 3 september volgt, na de verbouwingen de officiële opening.plateau08plateau02 plateau01 plateau13 plateau12 plateau15 plateau11 plateau06 plateau09 plateau10 plateau05

Weergaven: 0
Scroll naar boven
Skip to content